Rugaciune Huna Pentru Purificare

In mod oficial invoc:

Prezenta Preaiubita a Lui Dumnezeu , Hristos , Sfantul  Duh , Melchisedec , Mahatma , Metatron , Domnul Buddha , Domnul Maitreya ,  Maestrul Kuthumi , Djwhal Khul si Iisus !

Ma rog ca , pentru urmatoarele (.) zile , voi toti pe care i-am invocat si oricare altii care sunt potriviti sa ma ajutati , sa stabilesc pentru mine un program de purificare de (.) zile.

Cer ca programarea separatoare si egoista , a sinelui inferior sa fie inlaturata din subconstientul , din chakrele mele si din sistemul corpurilor mele.

Va cer ca programarea Egoului Negativ sa fie inlaturata ! Va cer ca toate gandurile , sentimentele si energia negativa sa fie inlaturate ! Va cer ca toata Karma sa fie inlaturata din toate chakrele mele si din campurile mele energetice !

Va cer sa inlaturati tot praful electromagnetic si toata cristalizarea . Va cer ca linia mea genetica sa fie curatata . Va cer ca toata Karma ancenstrala sa fie inlaturata.

Va cer ca trupul meu fizic si toate organele mele sa fie curatate ! Va cer ca toate aceste lucruri sa fie inlaturate nu doar din mine, ci si din vietile mele anterioare !

Va cer sa fiu complect curatat si purificat de tot ce nu este de la Dumnezeu ! Va cer sa faceti acest lucru  24 ore pe zi , pentru urmatoarele (.) zile.

Va solicit sa lucrati cu toata puterea voastra in asa fel incit eu sa fiu intruchiparea perfecta a lui Melchisedec , Hristos , Buddha ,Krishna , Moise , Mohammed , a Prezentei Atotputernice Eu Sunt , Dumnezeu si Zeita integrate pe Pamant in slujba voastra !

Cu adinca recunostinta va aduc multumire si accept ca acestea sa se implineasca !

Urmatoarea invocare este una dintre cele mai puternice mantre oferite umanitati :

Eu sunt Monada !

Eu sunt Sufletul !

Eu sunt Lumina Divina !

Eu sunt Iubire !

Eu sunt Vointa !

Eu sunt Structura Fixa !

Aceasta Mantra ajuta la ridicarea vibratiei spusa de mai multe ori pe zi .

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *