Sa invatam sa indepartam gandurile pe care nu le dorim

Unul din cele mai importante instrumente ale intelegerii caii spirituale este sa invatam sa indepartam din mintea noastra  gandurile si imaginile negative. O metoda simpla pentru indepartarea gandurilor negative este pur si simplu folosirea cuvantului ” a indeparta „. Foarte des in viata, vorbim cu cineva si spunem ceva nepotrivit si nu ceea ce vroiam sa spunem de fapt.

Un lucru simplu de facut este sa-i spunem atunci persoanei respective ca : vreau sa „sterg sau sa indepartez” ceea ce tocmai am spus, caci nu este ceea ce gandesc si cred. Pare ciudat, dar chiar functioneaza si neutralizeaza aceasta energie. Poti, de asemenea, sa o spui in legatura cu o actiune pe care ai vrea sa o anulezi.

Este greu de crezut ca doar spunind asemenea lucru vor aparea rezultate, dar functioneaza.

Din moment ce gandurile iti creaza realitatea, este esential sa fii capabil sa indepartezi gandurile negative in acelasi mod in care le creezi. De vreme ce sunt doua modalitati de gindire in lume adica sistemul de a gandi prin Spirit, Hristos, Buddha, Puternica Prezenta Eu Sunt, Dumnezeu, Zeita si sistemul de a gandi al Egoului Negativ, bazat pe frica, separare, dualitate si inselatorie. Foarte des mintea gandeste gresit inainte de a verifica. Aceasta, desigur, ni se intimpla tuturor, mai devreme sau mai tarziu.

Folosirea unui asemenea instrument simplu chiar functioneaza, si daca exersezi destul, iti va mari foarte mult pacea interioara.

Daca vei dori sa faci inca un pas in aceasta directie si ai nevoie de ajutor suplimentar, invoca-i pe Duhul Sfant, Puternica Prezenta Eu Sunt, Maestrii Ascensionati si Ingerii pentru a te ajuta in legatura cu stergerea unor ganduri, cuvinte, actiuni si rezultatele potentiale ce nu ti se par benefice. Ei au puterea si abilitatea de a va ajuta sa stergeti cauza si natura tuturor gindurilor, imaginilor, sentimentelor, actiunilor , si potentialelor ce nu vrei sa se manifeste.

Dumnezeu, Maestrii Ascensionati si Ingerii pot sterge si anula fiecare gand, sentiment, actiune si potential rezultat ce nu doresti sa se intimple. Idealul ar fi sa folosim ambele metode de” stergere ” mentionate, adica sa o faci tu insuti si sa ceri ajutorul Lui Dumnezeu si al Maestrilor. Vei fi surprins de rezultate daca faci asta singur si ceri ajutorul Lui Dumnezeu , al Maestrilor Ascensionati si al Ingerilor. Este garantat ca aceasta metoda iti va oferi pace interioara si succes in viata la toate nivelurile.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *