Sa vezi viata prin Ochii Iubirii

Toata lumea cauta Iubire si isi doreste Iubire.

Un numar mare de oameni cauta iubirea romantica. De fapt ei au nevoie de mai multa iubire de Sine, dar nu realizeaza acest lucru. Incearca sa gaseasca iubirea in prietenii lor, in familie si copii. Toti oamenii cu gindire spirituala incearca sa genereze iubire si devotament pentru Dumnezeu si Maestrii Ascensionati, dar isi doresc sa o si primeasca, la rindul lor.

De fapt, iubirea este cea care face lumea sa se invirta. Intregul univers infinit nu este decit o ” Joaca a Iubirii Lui Dumnezeu”.

Atunci de ce atitia oameni duc lipsa de iubire?
Majoritatea oamenilor de pe Pamint duc lipsa de iubire de Sine.
50% dintre casnicii sfirsesc printr-un divort deoarece cele doua persoane nu traiesc cu adevarat iubirea in cadrul casniciei sau relatiei lor.
Adesea oamenii intimpina dificultati in a trai sentimentul de iubire chiar si cu parintii, copii si cu anumiti membrii ai familiei lor. Alti nu simt iubirea fata de Dumnezeu sau iubirea de la Dumnezeu pe care ar dori sa o simta. Ei nu traiesc in starea de iubire neconditionata pentru toti si toate .

Daca ” Iubirea face ca lumea sa se invirta”, cum de atitia oameni nu o traiesc la potentialul maxim?

Raspunsul este ca acestia nu vad viata prin „Ochii Iubirii”. Ce inseamna asta cu adevarat?
Iubirea nu are nimic de-a face cu aspectul fizic, cu banii pe care-i ai, cu lucrurile materiale si cu nimic din exteriorul propriei tale fiinte. De asemenea, nu are nimic de-a face cu ideia de a fi intr-o relatie sau in afara unei familii, casnicii sau relatii. Exista foarte multi oameni care au toate aceste lucruri , sunt inconjurati de sute de prieteni si nu au iubire.

Pentru a trai in iubire, trebuie sa fii vigilent pentru a nu permite sa-ti patrunda in minte ginduri lipsite de Dumnezeu.

Prin urmare, „Ochii Iubirii” reprezinta „o stare de constiinta”care este atit de centrata pe Dumnezeu si pe iubire, incit, orice ti s-ar intimpla in viata, alegi iubirea si nu frica, critica, atacul sau mania.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *