4th ianuarie 2020

Scutul de protectie al Zeitei Bendis, oferit de Ioana Magdalena

Scutul de protectie al Zeitei Bendis

Pe masura ce ne imbarcam in calatoria prin viata, noi toti avem nevoie la un anumit moment, de o curatare a vechiului, de eliberare a lucrurilor care nu mai servesc binelui nostru cel mai inalt.

Intr-un anume sens toti avem o renastere spirituala. Actionam ca si cum am fi un future care isi paraseste siguranta oferita de cocon pentru a zbura catre viitorul lui destin.

 Acest sistem frumos si vindecator este un proces in 2 pasi, lucreaza asupra celui care il foloseste la nivel fizic, mental si spiritual. Ajuta in primul rand la curatarea si eliberarea fragmentelor de energii nedorite .

Apoi ajuta prin faptul ca ofera un scut de lumina , protector, al zeitei Bendis de cristal care ne tine in siguranta. Dar si protejati pana cand devenim ceea ce ne este destinat sa fim .

Bendisele ne ofera acest scut de cristal cu iubirea si lumina lor, pentru a-l folosi la inceputul fiecarei zile. Dar si in orice moment cind simtim nevoia de protectie.

Nu sunt conditii pentru initierea in acest si sistem , desi ceva cunostinte despre Reiki sau lucrul cu energiile sunt benefice.

Scutul se va vizualiza exact ca in fotografia din manual, care este incarcata energetic cu energia acestui sistem. Prin meditatie asupra
pozei,se poate reacorda din nou sistemul,dupa o perioada.

O luna mare aurie, impenetrabila care ne inconjoara, asa se vede scutul, lumina aurie de cristal, a lunii pline, indestructibile.

Acest sistem nu are simboluri. Cel care este initiat in Scutul de cristal al zeitei Bendis il poate folosi pentru tot restul vietii.

Este simplu si practic , este un scut spiritual de lumina care este tras in mod instant in jurul utilizatorului doar prin invocarea lui.

Initierea pe energia Scutul de protectie al Zeitei Bendis

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.