3rd ianuarie 2020

SEICHIM AL CELOR 7 ARHANGHELI, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Seichim al celor 7 Arhangheli

Cei mai cunoscuti 7 Arhangheli sunt MIHAIL , GABRIEL, RAFAEL, URIEL, JEREMIEL, SARIEL, RAGUEL, JOPHIEL, RAZIEL, TZADQUIE .

MIHAIL. Mihail inseamna cine e ca Dumnezeu. Este ingerul ultimei judecati, Cantaritorul Sufletelor si decide care oameni merg pentru eternitate in Rai sau Iad.

GABRIEL este capetenie peste Luna, Vest, Apa. Heruvimul Gabriel inseamna putere sau erou. Este guvernatorul Raiului si conducatorul heruvimilor. Este adesea descris ca o femeie Inger tinand in mana un crin. Este Binevestitorul, ingerul inaltarii, milei, revelatiei si mortii.

RAFAEL. Stralucitorul care vindeca este aratat adesea cu o sticluta (recipient) cu medicamente in mana. Este pazitorul Copacului Vietii din Rai si ingerul Soarelui. Rafael guverneaza Soarele, Estul si Aerul. Desi serafim, Rafael a fost mentionat ca fiind membru al ordinului Heruvimilor, Stapanirilor si Puterilor.

URIEL. Uriel inseamna Focul lui Dumnezeu sau Fata lui Dumnezeu. Este vazut tinand in mana o sabie de foc la poarta Raiului. Vegheaza peste tunet si teroare. Uriel este identificat si ca serafim si ca heruvim.

JARAHMEEL (Remiel) este veghetor peste cei ce urca, ascensioneaza, evolueaza. Remiel sau Jeremiel (Mila lui Dumnezeu ) conduce sufletele la judecata. Este ingerul viziunilor divine.

SARIEL sau Ordinul (comanda) lui Dumnezeu, este cunoscut drept ingerul mortii si actioneaza alaturi de Raguel. Sariel este serafimul care a primit rolul de a decide soarta ingerilor care s-au abatut de la calea lui Dumnezeu. Este creditat ca fiind un inger al cunoasterii.

RAGUEL (Raguil, Rasuil, Rufael, Suryan, Akrasiel), Prietenul lui Dumnezeu. Unul din cei 7 arhangheli din scrierile lui Enoch, Raguel e inger al Pamantului.

RAZIEL(Secretul lui Dumnezeu ); unul din heruvimi, Raziel ne daruie misterele divine ca si inger al cunoasterii.

JOPHIEL (Frumusetea lui Dumnezeu). Heruvim, lui i se atribuie alungarea lui Adam si a Evei din Gradinile Raiului dupa ce au mancat fructul oprit. Daca asa este, Jophiel primeste si onoarea de a fi primul inger mentionat in Biblie.

TZADQUIEL (Dreptatea lui Dumnezeu). Apartinand rangului dominatorilor si considerat de unii a fi conducatorul acestui rang, Zadkiel este considerat ingerul Milei.

 

ASPECTE SPECIFICE INGERILOR PE CARE LE VOM FOLOSI IN INITIERE

MIHAIL:  tarie, onoare.
GABRIEL:  inaltare, mila, revelatie.
URIEL:  focul lui Dumnezeu , fenomene fizice.
RAFAEL :  cel ce vindeca , iubire si devotament.
JARAHMEEL:  ghidare , ingerul viziunilor adevarate.
SARIEL :  ingerul cunoasterii, vindecarea infideliti.

RAGUEL:  ingerul pamanatului, gardian, prietenie.
JOPHIEL :  constientizare, iluminare, minte deschisa  si  libertate de gandire , frumusete.
RAZIEL :  cel ce ofera misterele  divine ca si inger al cunoasterii .

TZADQUIEL:  inger al milei si dreptati.

Initierea cu Seichim al celor 7 Arhangheli 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.