28th decembrie 2021

SIGILIUL LUI METATRON, initiere oferita de Ioana Magdalena

MERRATON, MITTRON, METARON, METATETRON sau CEL AL LUI DUMNEZEU, MARELE PREOT, CEL DIN DREAPTA TRONULUI LUI DUMNEZEU, PRINŢ AL FAŢETELOR, ÎNGERUL PREZENŢEI.

El este căpetenia supremă a îngerilor și scribul lui Dumnezeu. Ţine evidenţa păcatelor oamenilor, dar și erorile comise de îngeri, este avocatul ceresc. Metatron este fratele geamăn al Arhanghelului Sandalfon. Este singurul înger al sferelor celeste care a cunoscut condiţia umană sub numele de Enoh, al șaptelea patriarh după Adam.

Este singurul maestru înălţat care a devenit Arhanghel. Metatron stă pe tron în dreapta lui Dumnezeu, iar Raziel în stânga lui Dumnezeu.ROLUL SĂU: este să ne ajute să ne desăvârșim ca omeni, împlinindu-ne rolul, fiind fericiţi și manifestând divinitatea interioară.

Ne ajută la curăţarea chakrelor, la restabilirea conexiunii cu Divinitatea, la organizarea lucrurilor și faptelor. Vibraţiile lui liniștesc și vindecă. Prin el se folosește Cubul lui Metatron și Floarea Vieţii.

El apare sub forma unei lumini violet cu striaţii albastre și o energie puternică se simte în partea de sus a corpului. SIMBOLURI: Cubul lui Metatron, Pomul și Floarea Vieţii. Sfera lui Metatron și Crucea lui Metatron aduc protecţie în creșterea luminii și activării cu sinele.

Metatron ne activează noile coduri ADN. Cu Plasa de platină putem șterge din structuri amintirile care ne-au provocat traume, răni profunde sau care ne împiedică să evoluăm. VIRTUŢI: înţelegere, cunoaștere spirituală.

Initierea SIGILIUL LUI METETRON 

Initierea se face la distanta si manualul se primeste pe mail.