2nd ianuarie 2020

SISTEMUL ENERGETIC DE ASCENSIUNE, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Sistemul Energetic de Ascensiune

Aceste energii iluminatoare ale Sistemului Energetic de Ascensiune vin prin Lordul Metatron, Regele Ingerilor. Numerosi membrii ai Ierarhiei Spirituale sustin aceste energii, inclusiv Arhanghelul Mihail si Maestrul Ascensionat EL MORIA.

Energiile primei raze sunt Vointa si Putere. Sunt patru energii asociate acestui sistem: Ascentia, Focusarea, Claritatea si Indumnezeirea, simbolurile sunt reprezentate in Figura 1, sagetile adiacente simbolurilor arata modul in care acestea sunt desenate.

Aceste energii sunt acordate prin desenarea si vizualizarea adecvata a simbolurilor. Aceasta Limba Universala a simbolurilor de Lumina sunt cheia abilitatilor sau modul de ’’activare’’ a energiei.

Lordul Metetron are mai multe cereri: pretuieste si onoreaza aceste energii, inainteaza incet practicind zi de zi aceste abilitati, foloseste intelept energiile.

Energiile ascensiuni functioneaza la nivel individual , planetar , solar , galactic , universal si cosmic. Aceste energii sint de vibratie inalta.

Sistemul are patru simboluri:

Simbolul ASCENTIA
Simbolul FOCUS
Simbolul CLARITATE
Simbolul INDUMNEZAIRII

Cele patru cai de acces sunt :

1) Gabriel ne invata unicitatea tuturor.

2) Mihail ne invata sa folosim Puterea lui Dumnezeu.

3) Uriel deschide cale catre energia pura Dumnezeiasca.

4) Sandalphon deschide calea catre inima Mamei Pamant pentru a aduce energiile ascensiunii.

Cand Claritatea este dobandita, limitarile credintei noastre, gandurile si cuvintele devin evidente. In loc sa il proiectam pe Dumnezeu in afara noastra, ne vom vedea pe noi ca o extensie a lui Dumnezeu Creatorul; acelasi lucru este valabil si in a ne vedea pe noi Unul cu ceilalti.

Utilizarea acestor energii permite persoanei ce o foloseste sa devina mai constienta de modul in care se poate imbunatati. Ii da impulsul necesar sa realizeze aceste schimbari.

Din nou , Lordul Metatron a exprimat cateva cerinte. Pretuieste si onoreaza aceste energii. Ia-o incet, cu blandete in prectica de zi cu zi a acestor abilitati, folosesteti intelepciunea si nu uita ca sunt sacre.

Initierea SISTEMUL ENERGETIC DE ASCENSIUNE 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.
Dipl. Energi Ascension System