Sistemul imunitar Spiritual

Sistemul imunitar Spiritual este cel de-al treilea sistem imunitar al nostru. El trebuie sa fie dezvoltat, iar dezvoltarea lui este simpla daca respecti anumite instructiuni.

Cheama-i pe Sanctitatea Sa Lordul Melchizedek, Mahatma si Metatron si cere-le sa ancoreze si sa activeze peretele semi-permeabil de lumina din jurul Sistemului tau Multi-Corporal. Cere ca acest zid de lumina semi-permeabil sa fie ancorat permanent.

Acesta este un frumos dar oferit de catre acesti trei Maestri Cosmici, intelepti si iubitori. Acest zid semi-permanent de lumina este omologul siritual al Sferei Aurii de Protectie care este esentiala sistemului tau imunitar psihologic.

In secunda in care aceasta forma de protectie va fi ceruta, pe clipa va fi oferita. Ea este usor diferita de protectia spirituala normala deoarece este semi-permeabila prin natura sa, ceea ce inseamna ca va permite patrunderea energiei pozitive, iubitoare si va respinge energia negativa.

Acesta este un dar permanent, realizat din energie de platina alba care are frecventa cea mai inalta de pe Pamant. Nu exista energie negativa in Univers care ai poate penetra frecventa sau protectia.

Nu trebuie sa cereti acest lucru inca o data deoarece eficienta sa va fi demonstrata in orice moment. Acest zid semi-permeabil de lumina, filtreaza toate energiile negative personala sau nepersonale care incearca sa intre in campul tau energetic, astral, mental si eteric.

Este o mare binecuvantare sa ai aceasta protectie. Este foarte important sa intelegi ca acest zid de lumina nu va inlocui sau nu va lua locul Sferei Aurii de Protectie Psihologica si nu va inlocui nevoia de a tine toxinele fizice in afara corpului tau. Fiecare sistem imunitar trebuie sa-si faca munca sa.

Aceasta este marea greseala pe care o fac multe persoane. De exemplu, il cheama doar pe Arhanghelul Mihail pentru protectie. Dupa ce fac acest lucru, ei nu inteleg de ce pot fi atacati de forte intunecate, de extraterestri negativi, de propriul subconstient si de alti oameni.

Raspunsul este foarte simplu. Daca noi nu ne mentinem propriul sistem imunitar psihologic , acest lucru creeaza o ruptura in aura noastra pe care nici Maestrii Cosmici nu o pot remedia.

Nu este treaba lor sa gandeasca pentru noi sau sa ne controleze emotiile. Daca ar face acest lucru ar incalca liberul nostru arbitru, iar noi nu ne-am invata lectiile.

Daca nu detinem propria putere personala , nu suntem in acord cu Dumnezeu si nu mentinem o atitudine Hristica, pozitiva, ne putem ruga tot mereu si protectia de care avem nevoie tot nu va sosi. Deci, sistemul imunitar spiritual nu va putea inlocui sistemul imunitar psihologic.

Clic  AICI  pentru Initieri Reiki.

Clic  AICI  pentru terapii energetice, curatarii energetice.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *