4th ianuarie 2020

Initiere in Sistemul Inimii Iubitoare, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Sistemul Inimii Iubitoare, conecteaza la Iubirea Atot creatorului. Iubirea are cea mai inalta vibratie, este vindecatoare. este singura pe care o poti darui cuiva fara sa-i faci rau si sa-i incalci liberul albitru.

Dragoste a Neconditionat a , holistica este raspunsul la toate provocarile vietii. Suntem aici pe Pamant pentru a invata cum sa ne iubim pe noi insine si cum sa ne iubim unii pe altii.

Suntem aici pentru a ne accepta neconditionat pe noi insine si pe altii in mod neconditionat, fara judecati. La acest moment, unii oameni pot intreba: „-ar trebui sa iubesti pe cineva care este determinat sa fie non-iubire? „Secretul aici este ca exista o diferenta intre acceptarea convingerilor exterioare ale unei persoane, cat si o acceptarea esentei lor interioare.

Indiferent de sistemul de credinta exterioara a acelei persoane, si daca sunteti de acord cu ea sau nu, esenta interioara a acelei persoane este de a te invata sa recunosti, iubirea si sa o accepti.
Secretul este ca iubirea neconditionata va vindeca lumea, si nu vor exista nici un fel de lipsuri. Universul este strabatut de iubire, si mentinut impreuna cu aspectul de dragoste al Singurului Creator.

Universul a fost creat de trei aspecte fundamentale ale constiintei primordiale:                                                   Intentie, iubire si miscare. Iubirea este mediul care umple tot universul, in timp ce intentia din Creator sustine universul impreuna ca intr-o imbratisare.

Fiecare parte a spatiului, fiecare parte a materiei si fiecare parte a fiintei tale este umpluta cu iubirea Creatiei. Deci, data viitoare cand simti un pic ca mergi in jos, aminteste-ti doar un singur lucru: Dragostea pluteste in aer. Chiar este! Ati intrat in inima mea ….

Nu te opri niciodata din a iubi: Chiar daca ati fost ranit inainte – nu inceta sa iubesti!

Acordajul in Sistemul Inimii Iubitoare 
Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.