2nd ianuarie 2020

SISTEMUL PASAREA PHOENIX, oferit de maestrul Ioana Magdalena

Phoenix Rising Reiki  reprezinta Ridicarea (Renasterea) deasupra tuturor incercarilor vietii si a situatiilor neplacute din domeniile: financiar, cel al relatiilor sanatatii, s.a.m.d. Din cele mai vechi timpuri, Phoenixul a fost considerata pasarea soarelui. Asociata cu zeul soare, Phoenixul va lua foc la sfarsitul duratei sale de viata. Asta doar pentru a renaste din propria cenusa, pentru a zbura din nou catre soare.

Phoenixul va avea predominant culoarea rosu si galben auriu. Sistemul Phoenix Rising Reiki lucreaza cu culori de rosu si galben care sunt si culorile puterii. Elemente pentru vizualizare si focalizare sau conducerea energilor pentru a curata negativitatea. Dar mai sporeste si curajul, forta, rezistenta si te ridica peste provocarile vieti.

Initierea in Phoenix Rising va arde orice gand, orice amprenta negativa acumulata. Amumulari din parcursul acestei vieti sau in vietile anterioare care nu va mai sunt necesare. Prin initiere aceste amprente ale energiilor negative sunt eliberate pentru a fi transformate in energii pozitive.

 Renuntand la aceste forme gand negative, permiteti Universului sa va umple de energiea sa pozitiva. Sistemul Phoenix Rising Reiki are doar un singur simbol – Phoenix Rising.

Beneficiile Phoenix Rising Reiki:

-In curatare de blocaje, amprenta negativa.
-Acest simbol va curata, va elibera toate formele gand negative ce va duce spre vindecarea situatiei in care va aflati.
-Acest simbol poate fi folosit in multe afectiuni fizice, in limitarile sau lipsurile pe care le aveti, datorii, in rupturile din relatiile de iubire, etc.

Phoenix Rising Reiki este un sistem Reiki de vindecare ce vindeca orice situatie. Phoenix Rising Reiki ne ajuta sa stergem, sa eliberam forme gand negative, transmutandu-le in lumina. Accest lucru va permite energiilor benefice sa se manifeste in lumea fizica. 

Manifestarea se face la nivelul fiecaruia intr-o forma cat mai pura. Acest sistem ajuta de asemenaea la vindecarea Pamantului si va trezi constiinta umanitati.

Simbolul poate fi folosit in vindecarea Pamantului. Dar si la salvarea animalelor, etc, puteti face asta vizualizand simbolul in mijlocul situatiei si cerand vindecarea pentru… ( numiti situatia sau numele persoanei sau animalului).

Sistemul PASAREA PHOENIX .

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.