23rd septembrie 2020

Sistemul Reiki Ancorarea in abundenta, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Sistemul Reiki Ancorarea in abundenta este o simpla procedura de vindecare energetica. Menita sa deschida canalul celui initiat pentru curgerea armonioasa a fluxului abundentei si prosperitatii pe care Universul o poate oferi.

Lucreaza intr-un mod bland dar eficient pentru a inlatura frecventele deficiente. Pentru a inlatura blocajele si chiar “zidurile” de rezistenta pe care o persoana e posibil sa le fi ridicat, in mod inconstient, astfel incat sa nu permita binelui si abundentei sa intre in viata ei.

Cand o persoana are probleme financiare, uneori problema nu e ca e lipsita de talent, sau nu ar fi capabila sau nu se straduieste suficient. Poate chiar, acea persoana se straduieste sa gandeasca pozitiv sau sa isi afirme bunastarea prin practicarea recunostintei. Dar ceva pur si simplu ii sta in drum.

Aceasta initiere presupune o munca mai intensa din partea celui care o solicita. De asemenea, nu va rezolva pe loc problemele financiare, dar va imbunatati capacitatea celui initiat de a face alegeri mai bune. Dar si de a evolua pentru a imbunatati canalele de atractie a abundentei.

Cu cat inlaturi mai multe blocaje, cu atat mai mult vei simti efectul curgerii naturale a binelui si binecuvantarilor. Aceasta initiere va face o diferenta enorma in sistemul vostru energetic general.

Pentru ca va deschide centrii energetici catre fluxul natural al abundentei .  Va va conecta cu campul magnetic al energiei care va va ajuta sa atrageti doar lucruri bune.

Energia pozitiva si a abundentei eterne este o energie care strabate intregul Univers. Simbolul ei este simbolul infinitului sau simbolul pe care toti il cunoastem drept cifra opt, rasturnata pe o parte.

Folosirea sistemului:

Odata ce esti initiat, este un proces simplu care poate fi folosit pentru accesarea energiilor.
Stati sau intindeti-va confortabil. Inspirati si expirati profund, cu intentia de a inspira abundenta in viata voastra.

Pe inspiratie afirmati bland: Merit iubirea si abundenta in viata mea. Pe expiratie afirmati bland: Las sa plece orice sentiment de neiertare si orice gand ca nu merit.
Faceti asta de cate ori vreti, ori de cate ori va doriti.
Dupa ce ati facut initierea puteti sa o refaceti oricand.

Initierea in Sistemul Reiki Ancorarea in abundenta Costa 150 lei.

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.