Starea de Bine absolut sta la baza Universului

Starea de Bine este fundamentul Universului.
Starea de Bine este fundamentul a Tot-Ce-Este.

Ea circula spre tine si prin tine. Trebuie doar sa o accepti. Precum procedezi cu aerul pe care-l respiri, trebuie doar sa te deschizi, sa te relaxezi si sa atragi Starea de Bine in fiinta ta.
Este vorba de a-ti aminti cine esti cu adevarat, astfel incit sa poti continua creatia propriei experiente de viata asa cum doreai inainte de a veni la intrupare, la acest nivel superior de experienta…in care intentionezi sa-ti exprimi pe deplin libertatea pe infinite cai pline de bucurie si creativitate.
Intelegi cit de puternic se revarsa asupra ta Starea de Bine?
Intelegi cit de mult poti sa atragi de partea ta circumstante si evenimente?
Intelegi cit esti de iubit?
Intelegi cum aceasta planeta si acest Univers conlucreaza in favoarea ta, pentru ca experienta ta de viata sa se perfectioneze?
Intelegi cit de mult esti iubit, cit de mult esti binecuvintat si adorat?
Intelegi ca esti parte integrata din aceast proces al creatiei?

Se vrea ca tu sa intelegi asta.

Se vrea ca tu sa incepi sa intelegi natura binecuvintata a fiintei tale, si sa incepi sa cauti marturie pentru aceasta, pentru ca iti este aratata aceasta natura in fiecare moment in care accepti sa vezi: indreapta-ti atentia asupra indragostitilor, banilor, experientelor implinite si asupra tuturor lucrurilor placute din viata ta; bucura-te de circumstantele si evenimente; traieste experiente creative extraordinare pe care le oferi altora, fara nici un alt motiv decit acela deosebit de important de a te implini, satisface si multumi; daruieste in fiecare clipa fericire.
Evolutia este inevitabila; asa si trebuie sa fie. Nu poti „ajuta” evolutia. Dar nu te afli aici pentru a urmari cu orice pret evolutia-esti aici pentru a experimenta bucuria. Acesta este motivul pentru care te afli aici.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *