Talismanul / Amuleta

Un talisman sau o amuleta este adesea un semn pentru altii ca purtatorul crede in anumite principii metafizice si poseda, probabil, abilitati intuitive.

Multor persoane intuitive le place sa poarte un talisman sau o amuleta fie ca un colier, fie ca o bratara; unii aleg sa-l poarte asupra lor fara a fi la vedere. Exista anumite diferente intre o amuleta si un talisman, dar veti folosi aceeasi programare cind le veti face. Este mult mai bine sa va creati singuri propriul talisman sau propria amuleta, decit sa vi-l faca altcineva. Cind il concepeti chiar voi, folositi din energia sufletului vostru, din frecventa si intuitia voastra, pentru a da talismanului sau amuletei o intentie specifica, care este unica pentru fiinta voastra spirituala.
Daca ati cumparat obiectul pe care il utilizati, toata energia viitoare asociata cu el va va apartine odata ce l-ati curatat de orice energie pe care ar fi putut sa o absoarba inainte de al cumpara voi .

O amuleta este folosita pentru protectie fata de energia negativa de orice fel, fie daca aceasta vine din planul fizic sau fie de la entitati de nivel inferior din planul spiritual.

Amuletele va protejeaja de orice fel de ostilitate, pesimism sau intentie negativa care poate veni din lumile umane, ale spiritelor si animalelor.

Un talisman este folosit pentru a atrage anumite rezultate dorite, cum ar fi cresterea abilitatilor extrasenzoriale, a perceptiilor spirituale, succes in cariera, o pozitivitate mai mare in viata voastra, intelepciune, cunoastere, putere sau curaj.

Multi oameni care lucreaza cu legea atractiei folosesc, de asemenea, un talisman programat pentru ce vor sa atraga in viata lor.
Talismanele sint instrumente puternice. Le puteti utiliza pentru a ajuta la manifestarea lucrurilor din viata voastra sau pentru a va ajuta sa atingeti anumite obiective, practic, pentru orice scop aveti nevoie.
De asemenea, puteti face o „programare dubla” unui talisman, astfel incit sa atraga scopul vizat si sa ofere protectie.
De exemplu, puteti sa incarcati pasiv un pandativ pe care-l puteti purta la git ca un talisman pentru a va proteja de energiile negative pe care le intilniti si puteti incarca in mod activ o moneda pe care sa o purtati in interiorul gentii sau portofelului pentru a atrage mai multi bani catre voi.

Puteti face obiecte diferite care au intentii diferite si sa le purtati impreuna sau separat, dupa cum este necesar.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Ezoteric . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *