17th octombrie 2020

Terapia energetica la distanta

Prin terapia energetica la distanta, doresc sa ajut persoanele care au nevoie au nevoie de vindecare energetica. Persoanele care nu pot ajunge la un cabinet de terapie. Terapia energetica la distanta este la fel de eficienta ca cea efectuata in persoana.

Daca vrei sa te vindeci si nu gasesti solutia, apeleaza la vindecarea de la distanta. Am testat in mai multe tari vindecarea la distanta si functioneaza perfect, rezultatele au fost remarcabile.

Aceste proceduri pot fi aplicate pe om, animalute, case sau afacerii aflandu-se oriunde pe Planeta Pamant.

Tehnica de vindecare la distanta consta in realizarea unui transfer de energie informata catre pacient, terapeutul fiind canalul de transmitere a energiei Divine vindecatoare. Acest lucru se face cu scopul de a insanatosi intreaga anatomie energetica a pacientului.

Persoana va fi inundata de o energie cu vibratie foarte inalta care va dizolva toate dizarmoniile, disfunctiile si blocajele existente in campul energetic al persoanei.

Terapia energetica la distanta se poate aplica chiar daca terapeutul cunoste persoana sau nu.  Prin terapia la distanta se aduce o dublura a pacientului la terapeut, pe care o curata energetic, ai regleaza campurile, ai echilibreaza organele, chakrele. Dupa ce repara tot ce ceea ce nu este in ordine, energizeaza, creaza o protectie si tot ceea ce trebuie facut si apoi o trimite, la sfarsit inapoi acasa.

 

„SUNTEM LA UN GAND DISTANTA.”

„DOAR PRIN CREDINTA TA TOTUL POATE FI POSIBIL.”

„CREDE, CERE SI VEI PRIMI.”

Terapeutul nu poate sa lucreze pe o persoana daca nu are acordul ei. El trebuie sa se asigure ca persoana in cauza isi doreste terapia. Niste exemple des intalnite, care nu pot fi incluse in acest tip de terapie, sunt mamele care cer terapie pentru copiii lor cu varsta mai mare de 14 ani, fara sa le ceara acordul.

O SESIUNE DE TRATAMENT ENERGETIC LA DISTANTA CU DIAGNOSTICARE CHAKRE COSTA 111 LEI DIN PRETUL NORMAL DE  222 lei 

(PANA LA SFARSITUL ANULUI 2020)

 

O SESIUNE DE TRATAMENT ENERGETIC KARMIC LA DISTANTA COSTA 150 LEI