Toti oamenii au capacitati intuitive?

Noi toti ne nastem cu capacitati intuitive, si suntem toti conectati la divinitate si la ceea ce reprezinta Ghidul nostru Superior.

Insa, pe masura ce inaintam in varsta si trec anii, incepem sa ne focusam pe alte lucruri, pentru ca ne dam seama ca traim intr-o societate fizica, unde ai nevoie de bani ca sa supravietuiesti, si nu poti sa faci asta doar fiind spiritual. Copiii pana pe la varsta de 6-7 ani sunt foarte conectati la ceea ce este numita spiritualitate (prieteni imaginari, intuiesc ce urmeaza sa se intample, sunt puri, etc).

Glanda pineala este “reprezentantul fizic” al intuitiei, sau cel de-al treilea ochi; asa ca tu trebuie sa faci tot posibilul sa o tii cat mai mult deschisa.

Cum stii ca intr-adevar mesajele pe care le primesti sunt intuitive, sau sunt doar imaginatia ta? Imaginatia are legatura cu gandurile tale, si cumva repeta acelasi pattern pe care il stii deja ; de exemplu vrei sa afli raspunsul la o intrebare de genul da sau nu. Imaginatia o sa-ti dea ambele raspunsuri, si destul de clar, si se va lega de o experienta din trecutul tau, pe care ti-o da acum ca si raspuns, insa difera scenariul si personajele, etc, in functie de ce ai intrebat. De regula imaginatia da raspunsul in primele secunde de cand ai intrebat. Intuitia ta insa este mult mai complexa; nu-ti da raspunsul clar insa iti infatiseaza tot felul de imagini, iti arata cam cum ar arata viata ta daca iei una din decizii, si apoi pe cealalta, etc. Deci imaginaia iti spune clar, intuitia lasa goluri in raspuns, pe care va trebui sa le umpli tu. Sau, poti sa apelezi la o persoana care stie cum sa-ti ofere aceste raspunsuri.
Iti trebuie multa perseverenta si multa rabdare ca sa-ti descoperi capacitatile intuitive, pentru ca de fapt inseamna sa inveti sau sa reinveti sa primesti raspunsurile de la sinele tau divin, dar si ce iti ofera spiritele de langa tine. Practic cam trebuie sa te “decuplezi” partial de la viata ta fizica, si sa o imbratisezi pe cea spirituala.

Programari sedinte individuale la : harmony.in5D@yahoo.com
Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *