Toti oamenii trebuie sa-si gaseasca Punctul de Echilibru

Preocupati-va sa va gasiti propriul punct de echilibru. Sunt foarte multi oameni care sunt condusi de Ego-ul Negativ si spun celorlalti sa le urmeze modul de viata echilibrat. Aceasta este o iluzie si nimic mai mult. Punctul de echilibru al oamenilor poate fi afectat de sanatatea fizica sau de lipsa acesteia si de dezvoltarea spirituala. Cu cit devenim mai avansati din punct de vedere spiritual, cu atit mai neconventionale pot deveni unele dintre obiceiurile noastre.

Trebuie sa intelegem ca punctul de echilibru al oamenilor se schimba constant.

Ceea ce este bun intr-un moment, peste ani poate fi exact opusul.
Un exemplu ar putea fi o persoana care primeste lectii de sanatate fizica. Un om obisnuit care priveste o astfel de persoana o va cataloga fara scapare. Ceea ce nu intelege aceasta este ca persoana ce pare bolnava, pare fi pe o cale de ascensiune accelerata si lectia de sanatate fizica poate sa nu fie altceva decit o ajustare a corpurilor la procesul de ascensiune accelerata.
Pentru uni oameni, a avea o viata sociala activa este punctul lor de echilibru si pentru alte persoane echilibrul poate insemna viata in muntii Himalaya intr-o minastire budista.

Nu trebuie sa ne comparam cu altii, ci mai degraba sa avem incredere in propria indrumare interioara.

Mai presus de orice, sa nu lasam Ego-ul Negativ sa ne spuna ca punctul de echilibru pe care l-am gasit noi este punctul de echilibru pe care ar trebui sa-l urmeze toti ceilalti.
Fiecare persoana se afla intr-o stare de evolutie diferita, ceea ce afecteaza foarte mult punctul de echilibru. De aceea, este periculos sa dati verdicte absolute. Scopul acestui articol este de a va incuraja sa aveti incredere in propria indrumare si sa va gasiti propriul punct de echilibru in fiecare aspect vietii. Noi trebuie sa devinim mai milosi, sa-i acceptam si sa nu-i judecam pe ceilalti oameni.
Sa ne gasim cu totii punctul de echilibru in fiecare aspect al vietii noastre, sa invatam sa iubim si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *