Viata Profesionala este Centrul Vieti Spirituale

Nu-ti considera viata profesionala ca fiind separata de viata ta spirituala, ci ca fiind centrul vietii tale spirituale. Indiferent de natura ocupatiei tale, ea iti este slujirea.

Orice relatie, fie ne da energie, fie ne ia energie, in functie de ceea ce ai oferim sau ai refuzam. Si nu numai comportamentul nostru fata de ceilalti, ci si adevaratele noastre ganduri despre ei construiesc si|sau distrug relatii.

Din moment ce toate mintile sunt unite, fiecare stie, in subconstient totul. Gandirea pozitiva despre cei cu care lucram ( sau despre cei cu care ne-ar placea sa lucram) are o putere miraculoasa.

Cand ne gandim la cineva cu dragoste, realizam un contact intre suflete, invocand astfel exprimarea sinelui superior al persoanei respective. Acest lucru, la randul sau, creste posibilitatea ca el sau ea sa ne intalneasca la nivelul sinelui nostru superior, crescand sansele pentru crearea unei sinergii si unei creativitati la nivel inalt, intre noi.

Sa gandesti pozitiv despre cineva inseamna, din punct de vedere spiritual, sa binecuvantezi persoana respectiva, sa te rogi pentru fericirea ei si sa te rogi ca noi sa fim un instrument care sa aduca si mai mult bine in viata acelei persoane.

Indiferent de situatiile care aduc oamenii impreuna, in planul spiritual fiecare relatie este o misiune. Suntem adusi impreuna de un univers ce functioneaza pe baza intentiei, dintr-un singur motiv: iluminarea tuturor celor implicati.

Fie ca suntem conectati prin relatii profesionale sau de familie, fie ca ne intalnim ocazional sau ramanem impreuna o viata, scopul fiecarei relatii este vindecarea lumii. Ego-ul ne separa gandurile referitoare la sfera profesionala de cele legate de sacru, decretand ca sfera profesionala este materiala, iar Dumnezeu este spiritual, astfel cele doua nu se intalnesc.

In consecinta, priveste-ti viata profesionala ca parte centrala a vietii tale spirituale, si nu ca fiind separata de aceasta. Indiferent de natura ocupatiei tale, ea iti este slujirea.  Fiecare relatie, activitate, imprejurare face parte din slujirea ta, in masura in care gandesti in acest fel.

O astfel de devotiune iti ridica vibratia gandirii, imbunatatind astfel experienta pe care ceilalti o au cu tine si pe care tu o ai cu ei.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *