4th septembrie 2020

Vibratia Delfinilor de Diamant ( VDD ), oferita de Ioana Magdalena

Vibratia Delfinilor de Diamant ( VDD )

Delfinii sunt maestri vindecarii si pastratorii luminii asupra Pamantului. Sunt fiinte evoluate multidimensional. Rolul lor este asemanator ingerilor. 

Sunt aici sa vegheze asupra noastra, sa ne ajute, si sa ne sustina, sa ne ghideze in procesul de reamintire a sfinteniei noastre. Ei au o dragoste profunda pentru umanitate.

Ca si ingerii, delfinii transced timpul, spatiul si lumea fizica. Nu este necesar sa fi in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a le primi darurile.

Delfinii sunt fiinte marine divine. Ei detin o energie magica este luminoasa si foarte frumoasa. Delfinii sunt mesagerii pacii si ai iubirii. 

Ei ne ajuta sa ne regasim puterea noastra de vindecare interioara si sa o folosim pentru binele suprem al planetei. Ei ajuta vindecatorii si lucratorii in lumina in misiunea lor pe pamant.

Deasemenea ne ajuta sa ne manifestam cele mai ascunse dorinte intr-un fel in care sa aduca binecuvantarii la toata lumea. Ne pot ajuta sa ne eliberam de toate blocajele inconstiente care stau in calea manifestarii dorintelor noastre.

Vindecarea:

Pentru o sesiune de autovindecare, puneti mainile in chakra inimii. Pentru vindecarea altcuiva, puneti mana pe umarul persoanei. Pentru vindecarea la distanta puteti folosi orice metoda de vindecare la distanta.

– Chemati mental Delfinul de Diamant si conectati-va cu vibratia: “ Acum, chem Delfinul de Diamant si ma conectez cu energia Vibratiei Delfinului de Diamant”.

– Asteptati aproximativ 1 minut si puteti simti o vibratie calma si usoara.

– Spuneti mental :”Vibratie a Delfinului de Diamant vindeca toate bolile si elimina toate energiile negative”.

– Lasati energia sa lucreze; aceasta sesiune de vindecare dureaza aproximativ 15 minute.

Vibratia Delfinilor de Diamant ( VDD ) 

Este o vibratie a frumoasei si vindecatoarei energii a delfinilor. Aceasta este o vibratie a bucuriei , a fluxului abundentei si a deschiderii inimii.

Beneficiile  VDD

  • O mai mare iubire si acceptare de sine
  • O adanca pace interioara
  • O profunda bucurie interioara
  • O mai buna conectare la natura
  • Relatii armonioase
  • Vindecarea la toate nivelurile: fizic , emotional , mental , spiritual
  • Eliberarea de frica

   Acordajul cu Vibratia Delfinilor de Diamant 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.