3rd ianuarie 2020

VINDECAREA CU ROZMARIN, oferita de Ioana Magdalena

Vindecarea cu Rozmarin

Ador foarte mult felul in care Universul ne ghideaza , pe noi , si plantele si ne pune impreuna la momentul portivit. Cea mai buna parte este, ca se asigura ca nu o ratezi ! Aceasta este imensitatea potentiala a Universului.

Rozamarinul este cea mai buna variant sa lucrezi cu Fecioara Maria. Legenda spune ca Fecioara Maria ,in timp ce se odihnea, si-a intins mantaua/capa albastra peste un copacel/buruiana si asa florile acesteia au devenit albastre. De atunci copacelul a fost numit Trandafirul lui Mary.

In multe magii cu ierburi si-a gasit locul, si in ritualuri pentru dragoste, protectie, moarte. Rozmarinul se ardea in camere de spitale sa purifice aerul. Acum aceasta iarba se foloseste in bucatariile internationale.

Nu este indicata pentru consumul in cantitati mari. Dar fitochimicalele pe are aceasta planta le contine au fost folosite la uleiurile de plante si decocturi/fierturi ca sa trateze diverse boli.

Pentru Canalele Reiki

Apa Spray Reiki. Acest spray este apa sfintita folosita pentru curatarea spatiului de lucru, lumanarilor, mesei de lucru sau chiar raspandirea ei in ele 4 directii pentru a combate energiile joase. Cateva picaturi pot fi adaugate si in baia ta (cada) pentru mai multa energie.

Proprietati spirituale:

Planeta:  soare (sau luna)
Element:  Foc
Zodie :  Leu
Gen :  Masculin
Chackre:  toate
Zeitate:  Afrosita, Feioara Maria, Hebe

Ca si canal de Reiki il putem include in diverse feluri.

Initierea Vindecarea cu Rozmarin 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.