2nd ianuarie 2020

Initiere Abundantia Ray, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Abudantia Abundance Ray, o energie Reiki care conecteaza la Raza Abundentei. Conecteaza la Cornul Abundentei al Zeitei Abudentia.

Abundantia este o zeita frumoasa a succes, a prosperitatii, a abundentei, si norocului. Ea este, de asemenea, considerata a fi un protector al economiilor, al investitiilor, si bogatiei.

Abundantia este o divinitate puternica care ne poate ajuta in probleme de abundenta. Aceste zeita glorioasa ne pot ajuta sa devenim un primitor binevoitor. La urma urmei, uneori lucratorii in Lumina sunt mai buni la a oferi decat la a primi, ceea ce poate cauza dezechilibre si blocaje. Abundantia, de asemenea, ne ofera increderea de a ne urma visele noastre si aspiratiile.

In mitologia romana, Zeita Abundantia a adus bani și grane oamenilor in timp ce dormeau, „scuturand” darurile din Cornul Abundentei un corn de capra, pe care il purta  intodeauna cu ea. In mitologia nordica, ea a fost numita Fulla, fiind prima si cea mai indragita insotitoare din suita lui Frigg (zeita nordica a atmosferei si a norilor).

Benefiiciile Initierii Abudantia Abundance Ray, sunt:

Protejarea bunurilor de pret pe care le ai
Atrage abundenta in toate domeniile vietii tale
Noroc
Indrumare pentru a face investitii financiare profitabile
Protectia investitiilor financiare.

Initierea in Abudantia Abundance Ray

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.