5th noiembrie 2019

Despre mine

Despre mine - Ioana Magdalena Draghici

Ce sa va spun Despre mine – Ioana Magdalena Draghici?

Numele meu este Ioana Magdalena Draghici. Sunt la fel ca voi toti… un suflet care are o experienta umana. In fiecare zi descopar si experimentez ce inseamna sa fii Om. Sunt mama unei fetite minunate de 6 ani si sotia unui om minunat.

Cine sunt in mod formal?

In anul 2017 in urma unui eveniment neplacut din viata mea, am intrat intr-o depresie din care nu reuseam sa mai ies. Constientizand starea in care ma aflam am inceput sa caut, sa citesc si asa am ajuns sa aflu despre Reiki. Am cautat pe internet o persoana care   sa-mi inspire incredere si sa fac o prima sedinta de terapie reiki.

Acesta a fost momentul zero in care am facut cunostiinta cu energia Reiki. Dupa cateva sedinte de terapie deja eram alt om. Atunci, am constientizat ca acesta este drumul meu, ca asta este ceea ce vreau sa fac si ca imi va da multumire si implinire sufleteasca.

Am inteles ca am fost binecuvantata de Dumnezeu cu anumite calitati si pe care le foloseam nativ, fara sa constientizez.

Prima mea initiere Reiki am primit-o in luna septembrie anul 2018. Au urmat initiere dupa initiere, curs dupa curs, am citit tot ce mi-a picat in mana pana am ajuns sa fiu un maestru Reiki pe 98 sisteme, practic Theta Healing, shamanism. Dupa nenumaratele initieri pe care le-am primit, am fost binecuvantata si cu alte daruri divine, pentru care ii multumesc Bunului Dumnezeu.

Asa am ajuns un curier care iti poate aduce la usa metodele necesare pe care le poti aplica imediat pentru a-ti manifesta viata dorita. Trebuie doar sa iti doresti… Sa visezi… Sa iti dai voie sa te transformi IN CEA MAI BUNA VARIANTA A TA!

Daca si tu doresti sa urmezi aceasta cale a Lumini Divine te astept cu drag alaturi de mine pe Drumul spre evolutia spirituala. Te voi ajuta cu tot ceea ce stiu si voi fi alaturi de tine.

DIPLOMELE MELE