2nd ianuarie 2020

Apele vindecatoare ale lui Bendis, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Acordajul pe energia Apele vindecatoare ale lui Bendis,  te conecteaza la Spirit, la Zeita Bendis si la apele ei. Zeita Bendis este o Zeita a Dacilor, a Lunii, a Focului si a Apei. Ea este o Zeita Dacica cu aspecte triple ale Fecioarei, Mamei si Batranei. Ea este o Zeita a Naturii, a ierburilor , a vindecarii, a inspiratiei, a creativitatii, a metalelor, asigura protectie, ea este o Zeita iubita de zane.

Din templul sacru a lui Bendis, de la Sarmisegetusa Regia, Costesti pentru vindecare si imputernicire. 

Apele vindecatoare ale lui Bandis

Apele vindecatoare ale lui Bendis sunt sacre si sunt cunoscute ca poseda energii de vindecare mari. Acest acordaj va va imbunatati abilitatile de vindecare si va va ajuta sa va vindecati pe voi si pe ceilalti, precum si plantele, animalele si Pamantul. Veti invata cum sa incarcati apa pentru a o folosi in sesiunile de vindecare.

In ritualurile pentru manifestare si in ritualurile de protectie. Energiile acestui acordaj sunt puternice si va vor umple cu energia pura a iubirii si compasiunii pentru vindecare si inspiratie.

Puteti utiliza aceasta apa in mai multe moduri: vindecare, vindecarea chakrelor, vindecarea aure , protectie, prosperitate si manifestare.

Acordajul in APELE VINDECATOARE A ZETEI BENDIS 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.