2nd ianuarie 2020

CONEXIUNEA CU ARHANGHELUL METATRON, oferita de Ioana Magdalena

Conexiunea cu Arhanghelul Metatron

METATRON este un Arhanghel si un Serafim care sta alaturi de Dumnezeu. Se presupune ca a fost Profetul Enoh inainte ca Dumnezeu sa-l transforme intr-un Arhanghel.

 EL este mai marele ingerilor , seful ingerilor slujitori , seful ingerilor care se ocupa de inregistrarile arhivelor ceresti , cancelar al cerurilor, ingerul prin care lumea este mentinuta. Este o entitate atit de puternica incit poseda 72 alte nume. 

Ca toate personajele mitologice Metatron este un magician. Exista o legendă care vorbeşte despre doi vrăjitori egipteni, Jannes and Jambres, care şi-au folosit cunoştinţele lor avansate de magie pentru a urca la cer. 

Atât de mare era puterea lor încât nici Arhanghelul Mihail, nici Arhanghelul Gabriel nu i-au putut izgoni. Cu toate acestea, Metatron a anihilat vrăjile lor şi   i-a alungat pe vrăjitorii egipteni.

Din acest motiv, Metatron este considerat de unii a fi superior celor mai mulţi dintre îngeri, inclusiv Mihail, Gabriel, şi Uriel. 

Dupa ce a ajuns în cer el a fost transformat într-un spirit de foc şi echipat cu 36 de perechi de aripi, precum şi cu nenumărate perechi de ochi.

Tradiţia rabinică insistă că Metatron este cel mai mare dintre Arhangheli. Cu toate acestea, ca Înger Creştin, el este cel mai misterios dintre Îngeri.

Metatron este numit: Prinţul Chipului Divin, Îngerul Legământului, Regele Îngerilor, Micul YHWH (tetragrama).

Metatron este însărcinat cu întreţinerea lumii. În Talmud şi Targum, Metatron este legătura directă între Dumnezeu şi omenire.

Metatron este juniorul Oştii Cereşti. Prima înregistrare scrisă despre acest înger îl descrie ca având aproximativ 8500 de ani, ceea ce îl face relativ tânăr, dacă luăm în considerare că cei mai mulţi dintre îngeri au fost creaţi în acelaşi timp cu universul, cu  cincisprezece miliarde de ani în urmă.

Metatron a fost o dată patriarhul Enoh, care a fost transformat în acest înger.

În Cronicile lui Enoh, există un pasaj despre momentul primei vizite în cer, înainte de moartea sa şi de transformare.

Initierea Conexiunea cu Arhanghelul Metatron 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mai