2nd ianuarie 2020

Coroana de Cristale a Atlantilor, oferita de Ioana Magdalena

Coroana de Cristale a Atlantilor – Ghizii Atlanti vor veni in timpul initierei si-ti vor aseza pe cap coroana de cristale alcatuita din acele cristale de care ai nevoie tu acum pentru nivelul tau de cunoastre, cristale de care tu ai nevoie sa evoluezi, sa cresti.

E. Cayce a lasat aproximativ 2500 texte care se refera la Atlantida.

Cayce impartaseste parerea lui Platon, situand Atlantida in mijlocul Oceanului Atlantic. Popoarele Atlante au trecut, dupa opinia sa, foarte repede prin stadiile inferioare de civilizatie,aceasta datorandu-se aportului „rasei rosii”mai inteligenta si mai intuitiva.

In cursul „lecturilor” Cayce prezinta in detaliu civilizatia atlanta. Este, pur si simplu, o cronica a unei lumi disparute. Tara avea o clima temperata. 

Animalele erau mai mult sau mai putin salbatice. Pe treapta inferioara se aflau monstri jumatate oameni, jumatate animale, cum sunt centaurii sau nimfele.
Atlantii, popor inzestrat cu o tehnica superioara, cu totul neobisnuita, creaza si construiesc folosind avionul si submarinul. 

Erau convinsi ca originea lor este divina si aveau un sentiment religios profund, mistic; credeau in existenta sufletului si in puterile oculte.
Intr-o „lectura” din 19.04.1944, Cayce spune ca Marea Preoteasa Atlanta era pastratoarea si ocrotitoarea „pietrei albe”. Datorita careia numeroase popoare, prin vorbele si faptele lor, erau in deplina concordanta cu „Constiinta Universala”.

Intuitia extrem de dezvoltata ii ajuta pe atlanti sa prevada viitorul si „sa citeasca in adancul sufletelor”.
Cu cat veti lucra mai mult cu energia atlantior cu atat vi se vor amplifica cele trei simturi: clarvaz, calarauz,clarmiros.

Atlantii sunt entitati blande, luminoase, cu forme energetice inalte si care radiaza de intelepciune. Ei vin de cate ori este nevoie in ajutorul nostru, doar sa cerem acest lucru.

La orice initiere cu Atlantii veti primi pe langa tehnica de lucru, simboluri daca initierea are. Dar si ghizi Atlanti care sa va sustina si indrume in misiunea voastra personala pe aceasta planeta.

 

Initierea pe energia  COROANA DE CRISTALE A ATLANTILOR 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.