7th ianuarie 2020

Echilibrul Lunii, oferita de Ioana Magdalena

Sistemul Echilibrul Lunaii te ajuta sa iti gestionezi emotiile. Dar si sa le tii in echilibru in timpul diferitelor faze pe care Luna le parcurge in fiecare luna.

Multi oameni sunt foarte afectati de efectele Lunii in diferitele ei faze. Asa cum Luna influenteza oceanele creand maree si emotiile noastre sunt conectate la apa si in consecinta si noi suntem afectati de fazele ei.

Cel mai bine activam sitemul Echilibrul Lunaii in timpul lunii cand tu simti ca emotiile tale sunt cel mai mult afectate de energia Lunii.

Fiecare persona este diferita.

 Pentru o persoana un anumit timp poate fi un moment de putere.  In timp ce pentru alta persoana poate fi un moment de frica puternica.
Exista povesti care ne dau exemple de cum influenta Lunii a redus inhibitiile oamenilor.

 Eu cred ca diversele faze ale Lunii scot la suprafata pentru fiecare din noi diferite caracteristici. 

In acest fel se activeaza sau nu atractia necesara de energie din partea Lunii si primesti doar ceea ce este cel mai bun pentru tine.

Sa vorbim acum cateva momente despre acele dati cand vei dori sa utilizezi fazele specifice ale Lunii.  Pentru diverse ritualuri magice sau pentru echilibrare energetica.

Pentru multi oameni invataturile deja traditionale, care ne invata cand este cel mai bine sa faci ritualuri.  Ritualurii de inlaturare, alungare,curatare, sau ritualuri de creere si manifestare in viata ta sunt foarte precise si corecte.

 In timpul ritualului tau poate vei simti sa nu iti balansezi energia lunara. Doar pentru ca doresti sa o utilizezi la potentialul ei maxim pentru acea lucrare pe care o faci.  Insa dupa ce ritualul tau s-a incheiat eu va recomand sa invocati sistemul de Echilibru Lunar.

Sistemul de Echilibru Lunar, te ajuta in cadrul emotiilor si atractiei pe care apa din corpul tau o are fata de Luna. Deci nu va “desface” sau “inversa” intentia ceremoniei pe care tu ai facut-o.

Dupa ce ai incheiat un ritual de Luna, simti ca in acea faza a Lunii corpul tau iti da semne ca se simte inconfortabil sau obosit. Atunci te rog sa sa activezi sistemul de Echilibru Lunar si mai mult ca sigur te vei simti mult mai bine foarte repede.

Un acordaj sau o imputernicire este o doza de energie pe anumite frecvente care se “potrivesc” cu energiile din sistemul nostru energetic.

O data ce ai primit acea doza de energie corpul si spiritul tau vor recunoaste energia specifica cu usurinta. Se vor conecta la Sursa Eterna care ESTE energie pentru sistemul nostru energetic.

 Sistemul  ECHILIBRUL LUNII.

 Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.