2nd ianuarie 2020

Ethereal Crystals, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Ethereal Crystals – este un sistem energetic deosebit de eficient, care foloseste energia cristalelor, chiar si atunci cand pietrele nu sunt prezente fizic.

Ethereal Crystal mult mai puternice decat cristalele fizice, pentru ca se utilizeaza forma lor perfecta eterica si capacitatea energetica maxima a acestora. Se pot pozitiona pe corp, in corpul unei persoane, sau in campurile energetice. Piatra se poate conditiona sa dispara in eter, atunci cand energia acesteia nu mai este necesara.

Sistemul -Ethereal Crystals are sase nivele cu un acordaj pe fiecare nivel.

Ethereal Crystals Nivelul 1-3 veti primi acordaj pe energia cristalelor etherice:

Chihlimbar, Ametist, Acvamarin, Aventurin, Beryl  roz (Morganite), Agata blue dantelata, Agate Botswana, Calcite verde, Carneol,Chrysocolla, Citrin, Cuarţ transparent, Diamant, Cuart cu o singura terminatie  Smarald, Hematit, Jasper rosu, Malachit, Cuart roz , Rubin, Sodalit, Turcoaz.

Ethereal Crystals Nivelul  4-6 veti primi acordaj pe energia cristalelor etherice:

Alexandrit, Amazonite, Azurit, Piatra  Sangelui, Calcit Auriu, Opal de foc, Fluorita, Garnet Rosu, Jade, Lapis lazuli, Moldavite, Piatra Lunii, Peridot, Sapphire  albastra si  galben Pirita, Tourmalina Neagra, Tourmalina Violet, Tourmalina  Roz, Cuart cu doua terminatii

• Acum este posibil sa oferim o puternica vindecare cu energia cristalelor, fara cristale. Se primeste un acces la o anumita energie a cristalului si il puteti canaliza intentionat.
• Aceste cristale eterice sunt mult mai puternice decat cele gasite pe pamant.
Cum putem folosi aceste cristale eterice?
• Le puteti plasa pe corp, doar indicand o anumita zona a corpului prin intentie si pronuntand numele pietrelor.
• Piatra va disparea atunci cand energia nu mai este necesara.
• Mai mult, puteti crea in cateva secunde elixiruri puternice si puteti creste puterea anumitor pietre pretioase cu 400%! O vindecare cu Cristale Ethereal se poate combina cu alte metode de vindecare, cum ar fi Reiki.

Acordajul pe ENERGIA Ethereal Crystals 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.
Dipl. Etheric Crystals