2nd ianuarie 2020

Gabriel’s Financial Empowerment, oferita de Ioana Magdalena

Gabriel’s Financial Empowerment este o binecuvantare din partea Arhanghelului Gabriel pentru a ne ajuta cu finantele. Aceasta binecuvantarea oferita de Arh. Gabriel va fi adaptata pentru fiecare in parte de catre el la nevoile voastre si va ajuta in cel mai bun mod posibil.

Asa cum stim Arhanghelul Gabriel este Arhanghelul care aduce daruri materiale si spirituale. Numele Gabriel inseamna „Dumnezeu este taria mea”. Rolul lui Gabriel in lume continua sa fie important, ajutand atat parintii, copiii cat si pe mesagerii umani. Ajuta persoanele a caror misiune personala in aceasta viata implica arta sau comunicarea. Gabrie este un Arhanghel de actiune.

Energia acestei imputerniciri va poate ajuta sa va ofere o perspectiva noua si sa vedeti o noua cale expusa in fata voastra.

Imputernicirea Gabriel’s Financial Empowerment este activata prin intentie. Dupa ce ati primit imputernicirea, puteti cere sfaturi de la Arhanghelul Gabriel, puteti sa-l invocati de cate ori doriti sa va ajutati sa obtineti claritate cu privire la ce trebuie sa faceti. Veti gasi in Gabriel un spirjin de nadejde pentru problemele voastre financiare si nu numai.

Initierea in Gabriel’s Financial Empowerment 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Gabriel Financiar Empowerment