2nd ianuarie 2020

IISUS DIN NAZARETH HEALING RAY, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Iisus din Nazareth Healing Ray, conecteaza la raza vindecatoare a lui Iisus din Nazareth. 

Iisus din Nazaret, cunoscut si ca Iisus Hristos. Este figura centrala a crestinismului, care il vede ca pe Mesia predicat in Vechiul Testament. In care majoritatea traditiilor crestine il recunosc ca Fiul lui Dumnezeu si ca Dumnezeu intrupat.

Principalele surse de informare cu privire la viata lui Iisus invataturile sunt cele patru Evanghelii ale Noului Testament, in special Evangheliile sinoptice (Matei, Marcu și Luca).
Raza vindecatoare a lui Iisus din Nazaret este o energie de auto-vindecare. 

Iisus din Nazaret Ray de vindecare, acest sistem nu este despre religie. Ci despre Isus din Nazaret si minunile sale bine documentate de vindecare.

Oricine poate folosi aceasra raza vindecatoare a lui Iisus din Nazaret. Nu conteaza ce religie ai sau ce credinta, aceasta raza cuprinde indrumarea divin pentru a vindeca.

Iisus din Nazareth Healing Ray are propria sa inteligenta si vointa „Du-te acolo unde este nevoie”.  Intotdeauna pentru binele cel mai inalt al tuturor celor in cauza. Iisus al Nazaretului vindecare Ray este o vindecare si functioneaza pe mai multe niveluri.  Corespunzatoare functiilor sistemului celor sapte chakre principale.

Chakrele asupra carora lucreaza energia Iisus din Nazareth Healing Ray sunt:

-Chakra inimii – ajuta la iertare si iubirea neconditionata, vindeca ranile sufletesi suferite
-Chakra celui de-al treile ochi – deschide mai departe cel de-al treile ochi spre indrumarea divina
-Chakra gatului – ajuta sa aliniati cuvintele si actiunile voastre cu intentia divina; ajuta sa folositi cuvintele ca sa vindece
-Chakra plexului solar – aici vindeca respectul de sine si autenticitatea
-Chakra sacrala – ajuta la echilibrarea emotionala si aduce alinierea cu scopul sufletului  si recunoasterea altora ca fiind fiinte Divine – Creatia lui Dumnezeu
-Chakra radacina – curata rezidurile energetice care interfereaza cu impamantarea in Pamant, elibereaza temerile si activeaza sentimentul de siguranta.

Initierea in Iisus din Nazaret Healing Ray 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Jesus of Nazareth Healing Ray