2nd ianuarie 2020

Energia IMPUTERNICIRII CU ABUNDENTA BANILOR, oferita de maestrul Ioana-Magdalena

Initierea in energia imputernicirii cu abundenta banilor te conecteaza cu Universul, cu Sursa Creativa, cu Sinele Superior pentru a vindeca orice problema cu banii, ce poate bloca circuitul abundentei banilor. 

De asemenea, functioneaza in a atrage mai multi bani si a crea resurse pozitive de venit. Acesta este un sistem Reiki foarte puternic care te va ajuta sa-ti imbunatatesti finantele cand lucrezi cu aceasta energie. Este simpla, usor de folosit  si usor de inteles. 

Oricine poate folosi aceasta energie. Banii sunt energie. Si la fel esti si tu. Treaba cu banii este ca noi ne ganidim la hartie si la monezi si credem ca aceia sunt banii. 

Dar nu sunt. Sunt un simbol al banilor. Banii sunt energie. Banii sunt ceea ce poti sa faci cu simbolul de hartie sau cu moneda. Banii sunt ceea ce intentionezi sa faci cu acea energie care este reprezentata de acele simboluri de hartie sau moneda.

Banii nu sunt buni sau rai. Banii sunt doar energie. Sunt ceea ce se face cu acea energie  – intentia folosita pentru asta face diferenta intre perceptia de bun sau de rau.

Banii nu sunt sursa tuturor relelor. Banii sunt doar energie. Intentiile si actiunile oamenilor sunt rele si fac  banii sa fie perceputi ca rai si negativi. Banii nu sunt rai. Sunt energie.

Banii sunt necesari pentru a trai in societatea noastra. Foarte multe lucruri bune sunt facute cu ajutorul energiei banilor. Intentia cu care energia reprezentata de hartie sau moneda, sau in alte cazuri de numere pe o hartie sau cont bancar, este buna sau rea.

Imputernicire cu Abundenta Banilor are 2 simboluri de vizualizare: 

1. Cosul abundentei sau recipientul banilor
2. Atragerea banilor

 Poti folosi simbolurile si pentru a trimite vindecare a problemelor financiare si binecuvantari de abundenta baneasca pentru altii. Seteaza-ti intentia de a trimite vindecare si /sau binecuvantarea abundentei banesti persoanei si seteaza-ti intentia rostindu-i numele.

 Foloseste energia ca pentru tine insuti, folosind simbolurile si vizualizarea. Tehnicile se gasesc in manual.

Initierea in ENERGIA IMPUTERNICIRII CU ABUNDENTA BANILOR 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.