3rd ianuarie 2020

Initiere in 20 Angel Essences Attunement, oferita de maestrul Ioana Magdalena

20 Angel Essences Attunement, acordaj pe energia a 20 de Ingeri.

Din ce in ce mai multi oameni sunt mai constienti de existenta Ingerilor si se deschid catre ei, acum, in aceasta perioada extrem de interesanta din istoria Pamantului,

Taramul Ingerilor ne ajuta si ne calauzeste mai mult decat oricand.

Initierea in cele 20 Angel Essences creeaza o punte intre viata noastra fizica si cea a Taramelor Ingerilor.  Punte care ne uneste intr-o retea de Lumina si o constiinta superioara.
Ingerii vor lucra cu tine prin esenta lor pentru a te ajuta sa aduci calitatile pozitive pe care le intruchipeaza mai adanc in constienta ta, ducand la transformare si o constiinta superioara. Cheama-i cand ai nevoie de inspiratie, iluminare si ghidare pe cand primesti aceste frumoase initieri.

20 Angel Essences Attunement

Cei 20 de Ingeri pe care veti primi initierea sunt:
Angel Of Abundance Attunement
Angel Of Beauty Attunement
Angel Of Compassion Attunement
Angel Of Determination Attunement
Angel Of Forgiveness Attunement
Angel Of Glory Attunement
Angel Of Grace Attunement
Angel Of Harmony Attunement
Angel Of Hope Attunement
Angel Of Joy Attunement
Angel Of Love Attunement
Angel Of Mercy Attunement
Angel Of Patience Attunement
Angel Of Peace Attunement
Angel Of Purification Attunement
Angel Of Strength Attunement
Angel Of Tranquillity Attunement
Angel Of Transmutation Attunement
Angel Of Truth Attunement
Angel Of Wisdom Attunement

Ingerul Abundentei va va sprijini si va va indruma sa vedeti si sa eliberati acele credinte care va tin in constiinta saraciei, deschizand usa abundentei de tot felul pentru a intra in viata voastra.

Ingerul Frumusetii va aminteste ca „frumusetea este in ochii privitorului” si va ajuta sa va deschideti constiinta .

Ingerul Iubirii lucreaza cu frecventele iubirii neconditionate si va va ajuta sa activati aceasta energie in inima voastra. l.

Ingerii Mercy va ofera sansa de a clarifica si de a elibera toate programele karmice.

Ingerul Compasiunii va va ajuta sa distingeti diferenta dintre Adevar si Compasiune.

Ingerul Determinari va va ajuta sa gssiti determinarea interioara si puterea vointei de a va concentra pe calatoria proprie prin viata .

Ingerul Rabdarii va va ajuta sa simtiti si sa intelegeti frecventa rabdarii. si sa fiti mai capabili sa puteti fiti pe deplin in fluxul vietii.

Ingerul Pacii va va ghida si va va sprijini sa gasiti locul in adancul fiintei  voastre. Invitati acest Inger sa va ajute sa transmiteti frecventa Pacii chiar si in mijlocul haosului si turbulentelor.

Ingerul Iertarii aduce energia Venusului si va atinge inima cu o dragoste care cuprinde si ii iarta pe toti.

Ingerul Gloriei va va deschide inima si mintea pentru a intelege mai bine Slava lui Dumnezeu, Creatorul sau Inteligenta Universala.

Ingerul Harului ne aduce darul asistentei divine prin Legea Harului. Chemati-l pe acest Inger pentru a va ajuta sa eliberati modelele vechi, credinte ..

Ingerul Armoniei poate ajuta la restabilirea echilibrului emotional si aduce confort si intelegere personalitatii, in special in momente de stres emotional.
Ingerul Sperantei va va ghida usor si va va sprijini sa psstrati lumina sperantei vii in inima voastra.

Ingerul Bucuriei va va ajuta sa va deschideti inima si sa va re-conectati cu frecventa Bucuriei, aducand un sentiment de usurinta si o bucurie reinnoita in viata .

Ingerul Rabdarii va va ajuta sa simtiti si sa intelegeti frecventa rabdarii.

Ingerul Pacii va va ghida si va va sprijini sa gasiti locul in adancul fiintei a voastre, unde exista intotdeauna pace si sa alegeti sa va traiti viata dintr-un loc plin de calm, pace si liniste. .

Ingerul Purificarii va va ajuta sa eliberati si sa eliberati energiile de frecvență mai joasa din corpurile voastre subtile si din campul auric.

Ingerul Fortei va veni in ajutorul tau cand vei cere ajutor pentru a te reconecta cu propria tarie interioara. .

Ingerul Tranquillity va va sprijini si va va ajuta sa va reconectati
cu calmul si linistea, in special in perioadele de tulburari sau stres

Ingerul Transmutari va va ajuta sa va ridicati frecventa vibrationala, ajutand la curatarea si eliminarea energiilor de frecventa inferioara si transmutarea lor in vibratii pozitive.

Ingerul Adevarului va va sprijini si va va indruma sa descoperiti propriul adevar si sa exprimati acel adevar cu dragoste, indiferent de circumstante.

Ingerul Intelepciunii va va ajuta sa va accesati intelepciunea interioara innascuta prin intarirea legaturii dintre inima si chakra fruntii.

Initierea in 20 Angel Essences Attunement

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.