7th ianuarie 2020

Roata vietilor-curatari karmice, oferita de maestrul Ioana Magdalena

Roata vietilor-curatari karmice

Karma şi liberul arbitru lucrează mână în mână pentru a-ţi crea propria existenţă.

Tu eşti cel ce creează ceea ce trăieşti în orice moment al fiecăreia dintre vieţile tale.
Atât gândurile şi simţămintele din prezent, cât şi opţiunile şi deciziile zilnice, îţi afectează, influenţează şi schimbă experienţele pe care trebuie să le realizezi.

Îţi creezi existenţa proprie prin alegerile din prezent şi acest lucru afectează atât karma pe care ţi-o faci, cât şi maniera în care o rezolvi. Viaţa poate fi grea sau uşoară, plină de încercări sau de bucurii după cum o creezi şi o percepi.

Ţi-ai ales experimentarea terestră pentru a te ajuta să-ţi echilibrezi karma în modul cel mai semnificativ posibil. Atunci când munceşti la înţelegerea şi echilibrarea karmei tale, nu te limita la căutarea cauzelor din vieţile trecute care se reflectă prin efectele lor în viaţa prezentă.

Caută în acelaşi timp propria ta comportare ca pe un posibil vinovat care contribuie la perpetuarea experienţelor negative pe care le ai.

Când ţi-ai creat karma în trecut, ţi-ai determinat realitatea proprie din prezent.

În prezent, când îţi creezi existenţa, îţi creezi karma care se va manifesta mai târziu în această viaţa sau într-o viaţă viitoare.
Karma şi crearea realităţii proprii sunt ambele conduse de legea universală a cauzei şi efectului.

În timp ce lucrezi la rezolvarea karmei tale, îţi creezi realitatea. Echilibrarea karmei se percepe ca o mişcare de curgere naturală care expandează conştienţa ta spre adevăr. Pe măsură ce faptele şi emoţiile tale trecute se desfăşoară şi ies la lumină în prezent.
Înţelegerea a ceea ce ai făcut în vieţile tale trecute, constituie ea însăşi o încercare pentru tine şi este una din părţile cele mai edificatoare ale călătoriei tale spirituale.

Tot ce-ai făcut cuiva, într-o viaţă trecută sau în prezent, se întoarce împotriva ta, ca un bumerang, până ce se rezolvă.

Dacă acum manevrezi pe altcineva, te vei găsi în situaţia unei marionete trasă de sfori în viaţa viitoare.
Dacă tratezi pe cineva cu respect, tot aşa vei fi şi tu respectat.
Karma pe care o împarţi cu alte persoane existente acum în viaţa ta, se manifestă în moduri foarte variate. Dacă arunci o privire asupra situaţiilor prin care ai trecut cu persoanele care îţi sunt apropiate. Iţi laşi gândurile să curgă, încercând să vezi cum oglindeşte prezentul trecutul, vei conştientiza legăturile din trecut care vă leagă si care determină respectivele situaţii.

Prin echilibrarea karmei şi învăţarea lecţiilor de viaţă, capeţi înţelepciunea şi înţelegerea necesare evoluţiei tale spirituale. Asa vă rezolvati karma existentă între voi.

Initierea in ROATA VIETILOR-CURATARI KARMICE 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.