2nd ianuarie 2020

SHAMBALLA MDH oferită de maestrul Ioana-Magdalena

Shamballa MDH este cunoscuta în traditia ezoterica a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet ca fiind taramul celor iluminati. Acolo îsi au salasul o serie de Maestri Spirituali care ajuta omenirea în dezvoltare si în evolutia spirituala. SHAMBALLA reprezinta constiinta colectiva a fiintei din planul spiritual. Menirea Shamballei nu depinde de o anumita religie, ea le transcede pe toate si este vesnica. Ea este inima pamantului si va continua sa bata cat timp va exista pamintul.

Spectrul specialistilor din Shamballa este realizat printr-un mix de puteri :
puterea Universala a Vietii
puterea Mahatma Avatarului Sintezei
puterea Maestrilor Ascensionati
puterea Energiei Violet-Argintie
puterea Constiintei Hristice
puterea Fiintelor Angelice
puterea generata de cele 352 de simboluri
puterea generata de Merkaba ( corpul de lumina)
puterea generata de alte fiinte prietene Terrei
SISTEMUL SHAMBALLA MDH lucreaza cu mai multe tipuri de energii :
– Energia Universala a Vietii
– Energia Maestrilor Ascensionati
– Energia Constiintei Hristice
– Energia Arh. Mihail
– Energia Flacarei Violet a lui Saint-Germain
– Energia data de Merkaba
– Energia data de tehnicile Sacre Merkaba
– Energia data de cele 352 de simboluri
SHAMBALLA MDH este un sistem integral de vindecare , care beneficiaza de o extindere a energiei Reiki si in care combinarea energiilor lucreaza pe mai multe niveluri. Shamballa nu este doar un sistem de vindecare ci o cale de accelerare a dezvoltarii spirituale.Shamballa este menita sa conecteze direct la sursa Creatiei prin cele 352 de niveluri de evolutie care ne despart de acesta. In urma initierilor , abilitatea noastra de a actiona ca si canale pentru transmiterea puteri este activata in memoria noastra celulara.
SHAMBALLA MDH este un sistem care promoveaza evolutia spirituala, incepind insa cu vindecarea multidimensionala a sinelui personal si implicit a intregului din care facem parte. Practicantul care lucreaza cu puterea multidimensionala Shamballa are acces la o putere naturala care ai creste potentialul , datorita faptului ca acordajul pe care il primeste indeparteaza blocajele din meridianele puterii organismului. Initierea ofera o crestere a vibratiei , punind persoana in acord cu Sursa Creatiei, izvorul puterilor multidimensionale SHAMBALLA.
Initiere SHAMBALLA MDH este :
Gradul 1 
Gradul 2 
Gradul 3 
Maestrie 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.
Dipl. Shamballa