2nd ianuarie 2020

10 PLANTE SAMAN PENTRU ENERGIE, oferita de Ioana Magdalena

10 Plante Saman pentru Energie

SUNT UN GRUP DE 10 PLANTE, CU CARE SE LUCREAZA PRIN INTENTIE, LE CHEMAM, MEDITAM, LE VIZUALIZAM, LA NIVEL VIBRATIONAL.

Banala urzica, care este cunoscuta de toti, este foarte benefica atunci cand ne simtim devitalizati. Ar fi bine sa bei cate un ceai de urzica in fiecare dimineata, macar o saptamana pe luna. Se spune ca poate chiar sa inlocuiasca cafeaua.

Presupun ca depinde de la organism la organism, dar nu strica sa incerci.

Ceaiul verde. Este mai degraba foarte bun in inlaturarea energiei negative aflata in corp.

Ginseng. Indiferent de cate ori si in cate combinatii il ingerezi pe zi, vei simti ca ai mai multa energie.

Oregano. Acest condiment este foarte bun pentru detoxificare si pentru revitalizare. Asadar, incearca sa-l folosesti in cat mai multe preparate.

Busuiocul este foarte bun pentru inducerea de ganduri pozitive. Atunci cand simti ca toate relele se abat asupra ta, incearca sa faci o baie in care pui ulei esential de busuioc .

Gingko biloba. Ne ajuta cu memoria ,ne ajuta inainte de a te apuca sa intreprinzi cam orice. Iti schimba si dispozitia si-ti da si destula energie sa duci la capat.

Coada calului. Ajuta in special femeile in perioada aceea lunara, in general alunga oboseala.

Rozmarin. Alunga oboseala si iti focuseaza gandurile spre atingerea scopului. Foloseste-l atunci cand trebuie sa duci un proiect la bun sfarsit.

Trandafir. Trandafirul este foarte bun pentru indepartarea oboselii, si aducerea noilor idei. Nu degeaba parfumurile din sau cu trandafiri sunt asa vandute.

Strugurii…VITA DE VIE.. In tara noastra este mai putin stiut acest lucru, insa acest fruct ajuta foarte mult atunci cand esti obosit si nu poti sa te relaxezi. De asemenea, poti bea o ceasca inainte de a dormi, ca sa ai un somn odihnitor.

Acordajul 10 Plante Saman pentru Energie 

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail