20th ianuarie 2020

CELE 7 RAZE , oferita de Ioana Magdalena

 

Scopul initierii Reiki Cele 7 Raze este sa vindece corpul fizic cu ajutorul culorilor si, astfel, sa vindece Sufletul. In vindecare, aura corpului Sufletului este vindecata.

Corpul nostru fizic este compus din energii care vibreaza pe multe frecvente diferite, producand astfel culori diferite.
Culoarea aurei voastre individuale este reflexia tiparului vostru vibratoriu unic. Imbolnavirea si boala sunt reflectate in aura unei persoane prin vibratiile unor culori nepotrivite.
Atunci cand practicam initierea Cele 7 Raze suntem capabili sa vindecam prin culoare si sa corectam vibratiile culorilor incorecte dintr-o aura bolnava. Folosim acordajele oferite de Cele 7 Raze pentru a realiza acest lucru.
Atunci cand practicam acest sistem, intelegem ca totul are o aura, deoarece totul este constiinta auto-iluminata.
Scopul in care pot fi folosite cele 7 Raze este foarte diversificat. Fiecare Raza poseda o forta specifica pentru vindecarea a diferite situatii, nu numai pentru corpul fizic, ci si pentru corpul emotional si mental.

Care sunt cele 7 Raze si pentru ce putem sa le folosim:

1. Raza Albastra – Iosif cel Binecuvantat

Sange, inima, minte, emotii, sistemul nervos, hipertensiune, atac cerebral, tumoare pe creier, leucemie, intareste vederea, probleme ale gatului, urechi, sinusuri.

2. Raza Orange – Chung Oracolul

Boli ale copilariei, probleme pe timpul sarcinii, probleme de a face copii, pentru deschiderea trompelor blocate, intestine, vezica, abdomen inferior, diabet, pancreas.
Pentru fertilitate, se combina raza galben cu raza orange

3. Raza Rosie – Ioan Salvatorul

Este Raza cea mai puternica, un distrugator atunci cand este folosita pentru cancer, SIDA, boli bacteriene, variola, febra galbena, infectii la rinichi sau probleme de cartilagiu.
A nu se folosi niciodata deasupra gatului, deoarece va face rau

4. Raza Galbena – Paul Cel Tacut

Organele interne, splina, rinichi, plamni, ficat, respiratie, zona genitala, reproducere sexuala.
Pentru reintinerirea energiei sexuale se va folosi impreuna cu raza Violet.
Galbenul este foarte intens si poate fi folosit ca un laser pe o suprafata restransa, folosind degetul aratator.

5. Raza Verde – Edward Binefacatorul

Oase, articulatii, artritra, spasme, dureri musculare, lacrimi musculare.

6. Raza Violet – James Materializatorul

Culoarea purificarii, o raza inalt vindecatoare, poate fi folosita pentru curatarea negativitatii, in tulburari emotionale sau in confuzie mentala

7. Raza Indigo – Hamid Puternicul

In eruptii epidemice, SIDA, febra galbena, boli infectioase, pentru protective inainte de a intra intr-un spital sau o zona infectioasa.

 

Initierea in Cele 7 Raze 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Cele 7 Raze