2nd ianuarie 2020

EXCALIBUR REIKI , oferita de Ioana-Magdalena

Excalibur Reiki este un sistem fondat de Stephanie Brail. Excalibur este denumirea data sabiei care a apartinut legendarului rege Arthur.

In acest sistem Reiki veti fi conectati la energia lui Excalibur ,SABIA ADEVARULUI . Veti invata cum sa atingeti energiile arhetipale ale Merlinului si a Doamnei Lacului pentru a vindeca si a manifesta. Acesta este un sistem excellent de manifestare .  Precum si eliminarea obstacolelor externe , pentru succes si fericire. De asemenea veti folosi principiile alchimiei pentru a va crea viata pe care o doriti.

Odata ce ai fost acordat la energia Excalibur Reiki , vei primi simboul Sabia Adevarului si Sfintul Graal.
Sabia Excalibur este folosita pentru a taia valul iluziei care ne separa de adevaratul nostru suflet spiritual. Ca atare este cel mai bine utilizat pentru a elimina energia negativa .  Sau pentru a elimina atasamentele negative asupra obiectelor , oamenilor .
Sfintul Graal , POTIRUL ILUMINARII – este folosit pentru a aduce lumina , pace si claritate . Energia Graalului aduce lumina pacii si iluminarii spirituale destinatarului. Va puteti imagina , de asemenea energia negativa , problemele voastre introduse in cupa , unde vor fi transmutate si eliberate .

Primind acest acordaj pe energia Excalibur Reiki , veti fi conectati cu Merlin si Doamna Lacurilor.
Merlin , ca magician si vrajitor , stia secretele antice ale alchimiei pentru transformarea metalelor comune in aur. De asemenea , puteti apela la Merlin pentru a va ajuta la transformarea oricarei zone din viata voastra.

Doamna Lacului aduce  intelepciune si vindecare . Cind ai nevoie de binecuvintarile ei speciale cheam-o in viata ta . Cel mai bun moment pentru a cere ajutorul ei este chiar inainte de a te culca. Ea va lucra pentru a va oferi raspunsuri in visele voastre . Doamna Lacului poate fi de asemenea rugata sa va ajute in sesiuni de vindecare.

Initierea EXCALIBUR REIKI 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail .
Dipl. Excalibur Reiki