7th ianuarie 2020

Sistemul Samanic al Luminii Interioare, oferit de maestrul Ioana Magdalena

Sistemul Samanic al Luminii Interioare este un sistem samanic foarte simplu. Este elegant si permite luminii interioare a sufletului sa straluceasca in lumea exterioara.

In starea noastra naturala, libera de constrangerile lumii fizice si ale constructiei mintilor noastre negative. Noi suntem cu totii minunate fiinte spirituale, pline de iubire si lumina.

Sistemul Luminii Interioare este o forma de energie ce ajuta la intarirea luminii sufletului. Asta pentru a putea straluci cu si mai mare intensitate.

Cu cat este mai puternica lumina sufletului, cu atat mai multe vindecari se intampla.
Adevarata esenta a sufletului devine de fapt o lumina puternica. Ea lucreaza pentru vindecarea dinspre interior in afara intr-un mod puternic si direct.

Daca parti ale sufletului au parasit corpul, energia Luminii Interioare ajuta la readucerea lor inapoi in individ, pentru a-l reintregi.

Sufletul este in mod natural fericit, iubitor si plin de bucurie.
Cu cat este mai puternica lumina sufletului dintr-un individ, cu atat acesta este mai bucuros, mai fericit si simte mai mult iubirea universala.

Traiul devine mai apoi mult mai usor si negativitatea are mai putine sanse sa se “lipeasca” de acea persoana.

Odata acordat/a la Sistemul Luminii Interioare vei putea sa trimiti energia Sistemului Luminii Interioare. Catre tine sau altora in acelasi fel in care folosesti Reiki uzual, canalizand energia prin intermediul palmelor tale.

Simbolul pentru Sistemul Luminii Interioare este un cristal de lumina alba ce straluceste puternic dinauntru.

Nu exista nicio fotografie sau simbol pentru aceasta din moment ce apare pentru fiecare persoana in mod diferit.
Atunci cand forta sufletului reuseste sa straluceasca dinauntru, numai lucruri bune se intampla.

Oricine s-a nascut cu un dar special pe care sa-l ofere lumii intregi. Folosind sistemul Luminii Interioare, tu te poti ajuta sa-ti dezvalui acel dar.

Acel dar unic pe care doar tu esti menit/a sa-l oferi.
Astfel ca, pe masura ce lucrezi cu aceasta energie, pe tine sau pe clienti/te, sa tii minte ca scopul ei este acela de a incuraja creativitatea si libertatea spiritului.

Lumina sa ne binecuvanteze pe toti.

Initierea in SISTEMUL SAMANIC AL LUMINII INTERIOARE .

Initierea se face la distanta ia manualul se primeste pe mail.