4th septembrie 2020

Taramul Zanelor Reiki, oferita de Ioana Magdalena

Taramul Zanelor Reiki este o forma de reiki orientata spre vindecarea mediului natural, vindecand cu ajutor din mediul natural si conecteaza cu spiritul naturii si cu zanele. Este foarte recomandat sa ai initiere in reiki traditional ca sa intelegi mai bine. Stiu ca sunt si oameni intuitivi care vor lua aceste cunostinte si le vor adapta propriului stil fara a fi studiat vreodata reiki.

Culorile asociate cu TZR sunt verde si maro.

Taramul Zanelor Reiki  este orientat catre mediul natural. Este orientat spre ajutarea cresterii plantelor si animalelor, curatarea pamantului de toxine, pregatirea si facilitatrea contactului dintre oameni si taramul zanelor. Este o forma perfecta de a ajuta cresterea gradinilor, florilor si padurilor, de ajutor in vindecarea animalelor si deschiderea centrului fizic pentru a comunica cu zanele si cu alte spirite ale naturii.

Este bine ca sesiunile cu oameni sau animale sa fie facute afara, daca vremea permite, in mediul natural unde energia pamantului este abundenta. Nu fi surprins daca simti prezenta zanelor sau a altor spirite ale naturii cat timp iti faci munca.

Nivelul 1

La fel ca si alte forme de reiki, nivelul 1 este focusat pe aspectele fizice ale vindecarii. Aceasta energie va ajuta in cresterea plantelor, in vindecarea animalelor. Se poate focusa pe o singura planta sau animal sau pe un intreg ecosystem (cum ar fi padurea amazoniana).

Nivelul 2

Nivelul 2 reprezinta aspectele vindecarii emotionale ale fiintelor si planetei. Acum pamantul este abuzat la un nivel fara precedent. Se simte traumatizat la fel ca si multe plante si animale (inclusiv oameni) si spirite ale naturii.

Aceasta energie poate fi folosita pentru a ajuta vindecarea animalelor si oamenilor traumatizati. Folosirea energiei pentru vindecare este similara nivelului 1. Se folosesc aceleasi tehnici doar ca intentia de vindecare este pentru traume emotionale in loc de/ sau si pentru cele fizice.

Nivelul 3

Nivelul Maestru al acestei energii este in cea mai mare parte legat de activarea chakei si initiere.

Initierea in Taramul Zanelor Reiki

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.