28th octombrie 2020

The Angel of Communication and Expression Empowerment

Numele fondatoarei sistemului TheAngel of Communication and Expression Empowerment este Charlotte Ann Snares . Ea a primit acest sistem prin channeling in anul 2009.

Ingerul Comunicarii și Imputernicirea Expresiei este în afara de „Seria binecuvantarilor angelice”.

Ingerul comunicarii și al expresiei ne aduce mesajul de care nu trebuie să ne fie frica sa-l comunicam sau exprimăm altora, adevarul nostru divin.

Acest inger ne permite sa intelegem ca nu putem pierde nimic, spunand pur și simplu adevarul. Nu avem nevoie sa acuzam sau sa îi invinovatim pe ceilalti sa spuna acest adevar. Sau ceea ce sta cu adevarat la baza lipsei noastre de comunicare iar exprimarea de sine este o frica de a nu fi acceptat sau aprobat!

Trebuie sa ajungem la o intelegere ca este un act de dragoste, nu doar fata de ceilalti, ci si catre noi insine. Este darul de a comunica și de a ne exprima in mod clar, sincer și iubitor.

Ingerul comunicarii și al expresiei vine la noi sa ne ofere sprijin pentru a avea parte de o comunicare frumoasa cu ceilalti.

Beneficiile lucrului cu energia The Angel of Communication and Expression Empowerment:

Acest minunat inger va vindeca si va indeparta toate blocajele pe care le aveti in comunicare.

Va va ajuta sa fiti intelesi de ceilelti dar si sa va exprimati clar.

Este bine sa-l chemati si cand aveti probleme de comunicare cu partenerul sau la job.

Daca doriti sa scrieti o carte ingerul comunicarii si expresiei va va putea ajuta, ghidindu-va, indrumandu-va ca ideile dvs sa fie clare pentru cititorii dvs.

Aceasta imputernicire pe energia minunata a Ingerului Comunicarii si Expresiei nu are simboluri. Tot ceea ce ai de facut pentru conectarea cu acest minunat inger este sa iti pui intentia.

Initierea pe energia Ingerului Comunicarii si expresiei.

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.