2nd ianuarie 2020

Plante vindecatoare eterice,oferita de Ioana Magdalena

Ethereal Herbs (Plante vindecatoare eterice) sistem fondat de Jay M. Burrell – Maestru Reiki, Terapeut angelic si cristale pe 10 iunie 2006.

Plantele vindecatoare au coexistat alaturi de noi de la inceputul timpurilor. De mii de ani, Omul a folosit plantele pentru vindecarea bolilor. Chiar si acum, marea majoritate a oamenilor folosesc plantele in scopuri terapeutice.
Motivul este ca cele mai multe plante medicinale sunt foarte benefice fara efecte secundare, desi trebuie mentionat ca unele din plantele medicinale cunoscute sunt, de asemenea, otravitoare.

Plantele care sunt bune pentru noi pot fi utilizate in forma lor naturala si pot avea ca efect aducerea corpului nostru in aliniament cu ceea ce Dumnezeu a intentionat pentru noi.
Biblia ne spune ca, de cele mai multe ori, folosirea ierburilor se face pentru beneficiul sanatatii corpului nostru. In Facerea/Geneza, Dumnezeu spune

„Iata ca v-am dat orice iarba care face samanta si care este pe fata intregului pamant si orice pom care are in el rod cu samanta; aceasta sa fie hrana voastra*.

Plantele vindecatoare au foarte multe calitati metafizice. Utilizarea energiilor sistemului plantelor vindecatoare eterice se face simplu prin a arata cu degetul sau palma catre sau pe Chakra sau partea corpului unde este nevoie de tratament iar intentia va crea o energie specifica plantei respective care va fi trimisa in acel loc. Intentia este cheia tuturor lucrurilor. Gandul urmeaza intentia si intentia urmeaza gandul.

Puteti sa incarcati un ulei esential cu energia plantei/plantelor eterice sau sa faceti voi amestecul de care aveti nevoie in plan fizic. Apoi luati sticluta cu uleiul esential tineti-o in palme, palmele fiind in pozitie de rugaciune si va puneti intentia ca energia plantelor eterice sa intre prin palmele voastre sau degetele voastre in uleiul pregatit de voi.

Sistemul Ethereal Herbs va va da posibilitatea sa creati Uleiuri infuzate cu ierburi medicinale in scopuri magice sau pur si simplu pentru ungerea chakrelor.
Deci sistemul plantelor vindecatoare eterice va da posibilitatea de a incarca o planta medicinala, un ulei esential, un ceai din plan fizic cu energia plentelor vindecatoare eterice. Dar puteti lucra si doar cu energia plantelor vindecatoare eterice fara a avea plantele respective in plan fizic.

Acest sistem lucreaza cu energiile eterice ale plantelor si nu cu plantele fizice pe care le culegeti de pe camp. Folosirea energiilor eterice ale plantelor/ ierburilor este sigura 100% deoarece energiile lor vin direct de la sursa (Dumnezeu, Spirit, Univers).

Beneficiile initierii pe Ethereal Herbs sunt:

  • nu ai neaparat nevoie de plante fizice
  • poti incarca plantele fizice, uleiurile esentiale cu energia plantelor eterice
  • energia plantelor vindecatoare eterice o poti folosi ori de cate ori ai nevoie fara sa stai cu grija ca daca nu ai plantele/uleiurile esentiale de care ai nevoie, deci ai in permanenta tot ceea ce ai nevoie si in cantitatea de care ai nevoie
  • usor de folosit – prin intentie
  • plantele vindecatoare eterice le puteti folosi si in tot felul de ritualuri.

Cateva idei cum puteti folosi energia plantelor eterice:

pentru vindecarea unei persoane sau a unui animal
pentru echilibrare
pentru curatare
pentru energizare
pentru cresterea stimei de sine
pentru marirea concentrarii
pentru infrumusetare
pentru descantece
pentru indepartarea relelor
pentru succes in afaceri
pentru manifestarea dorintelor si implinirea lor
pentru a fi mai hotarat
pentru fertilitate
pentru dragoste etc.
In manual gasiti plantele de care aveti nevoi pentru a realiza toate acestea si chiar mai multe.

Initierea Plante Vindecatoare Eterice 

Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.

Dipl. Ethereal Healing Plants