7th ianuarie 2020

PROGRAMUL DE MEDITATIE CU FAZELE LUNII, oferit de Ioana Magdalena

Progrram de meditatie cu Faza Lunii este canalizat de catre Argandini Titisari in 2009; tot el are si drept de autor.

Toate fotografiile acestui manual sunt canalizate tot de Argandini Titisari.
Faza lunara sau fazele lunii (depinde cum preferati) se refera la momentul aparitiei portiunii luminoase a Lunii pe cer. Este asa cum o vedem noi de pe Pamant. 

Fazele Lunii variaza in mod ciclic in functie de traiectoria Lunii in jurul Pamantului. Dar si pozitiile ei relative fata de Pamant si Soare. 

Atunci cand o jumatate din suprafata lunii este vizibila asta inseamna ca partea stralucitoare a lunii este iluminata de Soare (exceptand perioadele de eclipsa). Aceasta vizibilitate putand varia de la 100% (Luna Plina) la 0% (Luna Noua).

PROGRAMUL DE MEDITATIE AL FAZELOR LUNII nu este legat de nici un sistem Reiki. Sau oricare alte sisteme de vindecare care pot sau nu sa existe in acest moment sau in viitor.

Programul de meditatie al fazelor lunii este un sistem care trebuie facut numai intr-o anumita perioada a fazelor lunii. Fiecare faza a Lunii influenteaza in mod diferit energia Universului. 

Programele de meditatie a fazelor lunii au 7 diferite faze, Luna noua, Luna in crestere, Primul Patrar, Luna in crestere pana la Luna Plina, Luna Plina, Luna in descrestere si Luna in descrestere pana la Luna Noua.

Implementarea acestui program trebuie facut exact in aceeasi faza a lunii. Asa cum se percepe pe Pamant (in functie de zona in care locuiti – si pentru asta trebuie sa extrapolati masuratorile de longitudine si latitudine).

  Progrram de meditatie cu Faza Lunii.

 
                                                                                          BONUS pentru acest program veti primi INITIEREA.
 
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.