2nd ianuarie 2020

Stergerea inregistrarilor akashice, oferita de Ioana Magdalena

Stergerea inregistrarilor akashice

In acest program, voi descrie resursa cheie care exista in ADN-ul tau – conexiunea cu Inregistrarile Akashice (Akashic Records) ale sufletului tau. Aceasta conexiune te poate ajuta sa te eliberezi de tipare vechi si sa manifesti mai mult scopul cel mai inalt al sufletului tau.
Iata cateva informatii despre comoara care se afla in Inregistrarile Akashice (Akashic Records) ale sufletului tau. Este ca un camp ce poate fi citit in acelasi fel in care citim o harta.

Ce inseamna Inregistrarile Akashice (Akashic Records)

Acest camp dezvaluie informatii despre sufletul tau, din toate timpurile si dimensiunile.
Acolo se afla evenimente cheie si raspunsurile tale la aceste evenimente.
Aceste informatii se refera la aceasta viata, la vietile trecute si chiar la viata dintre vieti, in care ai facut contracte sau juraminte.  Calatoria sufletului tau este interconectata cu calatoria familiei si a stramosilor, cu a umanitatii in general. Si cu oamenii cheie din alte vieti care apar acum din nou in viata noastra.
Tot ceea ce s-a intamplat vreodata continua sa existe si sa ne influenteze, la un anumit nivel.   Pana cand aducem acele lucruri la nivel constient si vindecam amprenta lor energetica la nivel de suflet.

Pentru a ne aduce aminte ca suntem Creatori Divini, care am venit aici sa incorporam Iubirea si lumina si sa manifestam scopul cel mai inalt al sufletului nostru.

Program de 21 de zile transmutarea a energiei ,a inregistarilor nedorite,din Cronica Akasha.  Avand in minte intentia de a sterge un anumit tipar, un anumit blocaj ,o frica, un dezechilibru emotional, o stare , un feeling, un juramant care va tine inca fara abundenta, fara relatie sau iubire de sine.

Initiere in Stergerea inregistrarilor akashice.
Initierea se face la distanta iar manualul se primeste pe mail.