2nd ianuarie 2020

SUGILITUL ETERIC-CRISTALUL ARH. MIHAIL

Sugilitul Eteric cristalul Arh. Mihail este unul dintre cele mai bune cristale pentru cei care sunt extrem de sensibili și preiau usor, sunt empatici, toate energiile din jurul lor. Purtați sau activati energia eterica violet Sugilit pentru a crea un „scut al luminii” cald și protector.

Sugilitul este un vindecător extraordinar al corpului emoțional, o forță de bază pentru toți cei care au probleme sociale, suferă de boli psihice sau care simt pur și simplu că Pământul nu este casa lor.

Energia sa atenuează durerea și întristarea, lipsa de speranță și oferă puterea de a face față dificultăților.
Cristalul numit sugilit rezoneaza cu energia Arhanghelului Mihail. Daca purtam asupra noastra bijuterii cu sugilit, putem primi mesaje profunde si pline de dragoste de la Mihail.

Aura Arhanghelului Mihail este de culoare albastra amestecata cu purpuriu regal. Cand se afla langa noi, putem zari stelute de lumina albastru cobalt. 

Putem folosi terapia cu cristale pentru a-i cere Arhanghelului Mihail sa ne elibereze de orice temeri care ne blocheaza sa ne bucuram deplin de calitatile si talentele noastre.

Cea mai simpla metoda este aceea de a pune la capul patului in timpul somnului o piatra de sugilit. Asta pentru ca energia cristalului si a lui Mihail sa ne ajute in timpul somnului sa ne eliberam de frica si blocaje. Putem de asemenea sa curatam cu ajutorul cristalului de sugilit casa, biroul sau chiar masina de energii impure.

Sugilitul Eteric cristalul Arh. Mihail

Putem folosi terapia cu cristale pentru a-i cere Arhanghelului Mihail sa ne elibereze de orice temeri care ne blocheaza sa ne bucuram deplin de calitatile si talentele noastre.

Putem de asemenea sa curatam cu ajutorul cristalului de sugilit casa, biroul sau chiar masina de energii impure.

Sugilitul este un echilibrator al minții, corpului și spiritului. Facililieaza liniștea sufletească și un sentiment general de iubire spirituală și bunăstare.

Sugilitul se spune că întărește inima, ajută la vindecarea fizică și reduce stresul. Sugilitul ajută la înțelegerea circumstanțelor negative.

Acordajul in energia eterica a cristalului eteric sugilit ne ajuta sa folosim doar energia fara sa mai avem nevoie de cristale fizice, sa le cumparam si curatam periodic.

Acordajul cu Sugilitul Eteric cristalul Arh. Mihail Costa 60 lei.

Acordajul se face la distanta iar manualul se primeste pe mail