Cel mai mare dar pe care al poti oferi este fericirea ta

Cel mai mare dar pe care ai poti oferi vreodata cuiva este fericirea ta , pentru ca atunci cind tu esti in starea de fericire, bucurie sau apreciere, esti complect conectat la Curentul de Energie Pura, pozitiva a Sursei, fireasca fiintei tale reale.

Si atunci cind te afli in aceasta stare de conectare , orice persoana sau lucru care sa afla in atentia ta beneficiaza de aceasi stare. Nu trebuie sa faci nimic pentru altcineva sa se poata simti implinit , pentru ca noi toti avem acces la Curentul stari de Bine.

Deseori , ceilalti (nu inteleg ca si ei au acces la Curentul starii de Bine )sufera din cauza incapacitatii lor de a se simti bine si iti cer sa actionezi intr-un mod in care ei cred ca se vor simti bine.

Aceasta practica nefireasca este aducatoare de neplaceri pentru tine , intrucit ei incearca sa te faca sa te simti responsabil de fericirea lor , dar si pentru ei , intrucit le provoaca sentimente de inrobire .

Deoarece nu pot contola modul in care ceilalti actioneaza si pentru ca ei au nevoie de acest control pentru a se simti fericiti, atunci cu adevvarat ei sint in dificultate.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *