Legea Universala a vindecarii

Legea Universala a vindecarii transmisa de maestrul Ascensionat Djwhal Khul care spune:

,, Sanatatea precara este de fapt o gandire prost directionata ” , ea este rezultatul transformarii in fizic a formelor-gand ale Ego-ului Negativ. Lipsa sanatatii este un indicator neutru al dezechilibrului sau directiei eronate din psihic.

Daca nu am avea lectii de sanatate, n-am invata niciodata. Boala este invatatorul nostru suprem, care ne permite sa ne liniem mintile si emotiile la legile Lui Dumnezeu. In loc sa te superi pe corpul tau ca se imbolnaveste, binecuvanteaza-l, pentru ca el este ghidul tau neutru si obiectiv, care nu face altceva decat sa iti reflecte starea constiintei.

In cazul in care corpul nu ne-ar transmite aceste semnale, nu am atinge niciodata eliberarea si nu L-am realiza niciodata cu adevarat pe Dumnezeu. In esenta, corpurile noastre ne forteaza sa ramanem pe calea spirituala. Dumnezeu inseamna echilibru si corpurile noastre sunt cele care ne forteaza sa pastram acest ideal.

Fii si ficele Lui Dumnezeu sunt adesea rebeli si neascultatori, asemenea copiilor mici. Cei mai multi L-au gasit pe Dumnezeu si calea spirituala tocmai prin lectii de suferinta si sanatate. Lasa corpul fizic sa te invete sa ramai echilibrat(a), integrat(a) si armonizat(a) cu Puternica Prezenta Eu Sunt, in permananta.

Legea Universala a vindecarii ne transmite ca, multe persoana au probleme de sanatate fizica, iar gandirea prost directionata este cu siguranta motivul provocarilor fizice, insa nu este singurul. Foarte multi oameni au tot felul de simptome ale transformarii spirituale. O mare parte din aceste lectii de sanatate provin din procesul accelerat de Ascensiune.

Simptomele corpului fizic pot sa aiba legatura si cu o manifestare necorespunzatoare a impamantarii din punct de vedere psihologic si fizic. Transformarea spirituala poate fi utilizata eronat de catre Ego-ul Negativ, pentru a te face sa crezi ca toate lectiile de sanatate fizica sunt transformari spirituale. Dar de fapt unele pot acea cauze legate de constiinta sau isi pot avea radacinile in lipsa impamantarii corespunzatoare.

Altele pot fi lectii de sanatate fizica ce trebuie solutionate de catre un medic. Este important sa ai o perceptie eficienta a realitatii pentru a-ti fi clar de unde provin lectiile de sanatate fizica.

5/5 - (1 vote)
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *