Importanta de a gasi refugiu in Dumnezeu

Dumnezeu este refugiul in toate privintele si in toate lucrurile.

Primul si cel mai apropiat refugiu in Dumnezeu este atunci cind dormi. In fiecare noapte , inainte de culcare, mediteaza si cere-i Lui Dumnezeu sa iti impaminteze energia si sa iti echilibreze corpurile si chakrele.
Astfel vei dormi mult mai bine si vei gasi refugiu in Dumnezeu. Apoi, roaga-te ca toate energiile nedorite din camera ta sa fie eliminate si cere Lui Dumnezeu protectie suplimentara pe timpul somnului, ceea ce aduce confort si refugiu in Dumnezeu.

Apoi, roaga-te Lui Dumnezeu pentru sanatatea fizica si cere Maestrilor Ascensionati si Ingerilor sa vindece tot cea ce are nevoie de vindecare. Si astfel din nou gasesti refugiu in Dumnezeu.

Inainte de culcare, daca te simti stresat sau suferi in vreun fel, roaga-te Lui Dumnezeu sa-ti ofere o infuzie energetica de Vitamine si Minerale, si spre urmare, iti gasesti refugiu in Dumnezeu care functioneaza cu adevarat.
Primul lucru de facut dimineata dupa trezire este sa invoci pe Dumnezeu si pe Maestrii Ascensionati pentru echlibrarea corpului fizic, si asa vei fi din nou in refugiu in Dumnezeu din prima ora a diminetii.
Inainte de a incepe lucrul , invoca-l pe Arhanghelul Metatron sa isi reverse energiile prin tine , lucru care iti va mentine un fizic puternic si infuzat cu un puternic curent spiritual si asfel vei fi din nou in refugiu in Dumnezeu si Maestrii Ascensionati.

Cind te asezi la masa, incepe sa te rogi drept multumire pentru hrana si prin urmare iti gasesti refugiu in Dumnezeu.

In fiecare zi, incearca sa vezi in fiecare persoana pe care o intilnesti o incarnare a Lui Dumnezeu si astfel iti gasesti refugiu in Dumnezeu.
Straduiestete sa ramai in iubire neconditionata, in unitate, armonie si in echilibru pe tot parcursul zilei, recunoscind ca tot ceea ce exista este Dumnezeu si ca traiesti, te misti si ai fiinta intru Dumnezeu si prin urmare incearca sa fi drept cu tine , cu Dumnezeu si cu toate fiintele simtitoare, pentru a putea ramine in REALIZAREA LUI DUMNEZEU.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *