Crearea bunastarii prin puritatea inimii

Crearea bunastarii prin puritatea inimii, deci bunastarea nu vine din „alta parte”. Nu vine din afara ta, ci, mai degraba, se manifesta prin concordanta cu gandurile tale. Banii creati in mod cinstit nu vin de la alti oameni; ei vin prin ei.

A-i privi pe alti oameni ca pe sursa banilor nostri este o idolatrizare, pentru ca presupune sa le vedem pe alte persoane ca pe sursa bunastarii noastre. Acest mod de a privi ne poate duce, inclusiv, la ganduri sau comportamente expoatatoare sau manipulatoare.

Cand realizam ca universul insusi este sursa binelui nostru, pur si simplu ai permitem sa ne indeplineasca nevoile in orice fel alege el. Si universul nu va expluata pe nimeni, niciodata.

Facem orice este de facut si simtim ca trebuie sa facem, iar universul ne plateste in felul pe care il considera corect. Pentru facatorul de miracole puritatea inimii este, asadar, motorul cel mai maret care creeaza bunastarea.

Vom face unele lucruri fara a fi platiti, pentru ca simtim ca asa este corect. Pentru alte lucruri vom cere bani, deoarece-in imprejurari diferite-este corect sa cerem un schimb echitabil in bani.

Dar banii in sine nu ar trebui sa constituie motivul pentru care facem ceva. Universul stie ca avem nevoie si este inerent programat sa ne scoata in cale acele lucruri. Stie cum sa transforme orice in tot ceea ce este necesar.

Pentrul facatorul de miracole, puritatea inimii este, asadar, motorul cel mai maret care creeaza bunastarea. Exista trei pasi spirituali ce privesc transformarea metefizica a lipsei abundentei:

-Fii recunoscator pentru ceea ce ai deja.

-Curata tot ceea ce ai nevoie sa cureti.

-Ingaduie-ti sa vrei ceea ce vrei.

Impreuna acesti trei pasi reprezinta un amestec puternic.

1. Fii recunoscator pentru ceea ce ai deja!

Poate parea o banalitate sa spui”fii recunoscator pentru ceea ce ai deja”si totusi , aceasta este intelepciune pura. Cand esti recunoscator pentru ceea ce ai, gandind:”Am atat de mult”, atunci ti se va da mai mult. Pentru ca aceasta este puterea fiecarui gand pe care il avem.

2. Curata tot ceea ce e nevoie sa cureti!

Atunci cand avem o problema legata de bani, inseamna ca avem o problema materiala cu o solutie imateriala, iar solutia imateriala se afla in minte. Aici e nevoie de o introspectie serioasa.

3. Da-ti voie sa vrei ceea ce vrei!

Cand mintea este acordata prin rugaciune, meditatie si iertare, cand corpul este acordat printr-o nutritie sanatoasa si exercitii fizice si cand temperamentul tau este acordat, atunci ai incredere in tine. Pentru ca, atunci cand esti aliniat cu adevarul, dorintele tale sunt onorabile.

5/5 - (1 vote)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *