Cum sa va rezolvati o problema

Reglati-va respiratia- inspir adanc- stau (numar pana la 5)-expir

Incadrati problema, in functie de gravitatea pe care i-o atribuiti, pe o scara de la 1 la 10 (1 reprezinta minim iar 10 max.) Imaginati-va ca sunteti un saritor de la trambulina si ca va aruncati intr-un ocean limpede, curat, de un albastru linistitor. Repetati cu simt interior (cu feeling) de 3 ori, inainte sa va aruncati in apa:
Chiar daca eu am….(numiti problema)….ma accept in totalitate.
Vizualizati-va, iesind la suprafata, miscand picioarele in forma de „foarfece”; fiecare miscare va elibereaza de „stransoarea” problemei dumneavoastra. Problema a ramas pe fundul oceanului. Scanaţi din nou problema si repetati inca o data daca este necesar.

Păstrați ceea ce vă ajuta și oferiti celorlalti restul

Viața și moartea sunt veșnic legate între ele. Când sufletul se naște în rasa umană, moare temporar până la natura mai mare. Când sufletul este eliberat prin moarte pe pământ, acesta este renăscut în adevărul cel mai mare al ființei sale. Pe măsură ce eliberați noțiunile vechi despre cine credeați că sunteți, permiteți-vă să vă înmulțiți în sine mai multe noțiuni de sine. Pe măsură ce eliminați dezordinea din dulapurile dvs. și eliberați ceea ce nu vă slujește, faceți loc pentru ceea ce va ajuta.

Ce trebuie să moară sau să fie eliberat în viața dvs., pentru ca sufletul dvs. să poată găsi o libertate mai mare și o viață nouă?

Este o credință că sunteți mai puțin demni de toată dragostea și sprijinul lui Dumnezeu? Este o dezordine în dulapul dvs.? Este o atitudine veche și neiertătoare față de cineva din trecutul tău? Este o tristețe în inimile dvs. că doriți ca îngerii să vă ajute să eliberați în timp ce stați și respirați și primiți?
Căutați in casele dvs., in sufletele dvs., in mintea dvs. ceea ce nu vă mai servește. Incepeti sa schimbati obiceiurile și practicile dvs. și întrebați: „ care dintre aceștia mă ajuta acum, care dintre acestea mă servesc cu adevărat?” Ajustările simple pot aduce o viață extraordinară vieții dvs. Doriți să răspundeți la telefon atunci când stati sa mâncați sau puteți opri soneria? Chiar doriți să vă verificați mesajele de e-mail de câteva ori pe zi? Mâncarea pe care o consumati va face să va simțiti viu? Îți slujește într-adevăr să va suparati pe cineva din trecut daca au plecat de mult?
Examinati-va viața, obiceiurile, credințele, lucrurile, cu ochii sufletului dvs. Păstrați ceea ce vă bucură și vă servește. Păstrați ceea ce vă ridică și vă inspiră. Și încet dragi, eliberați ceea ce nu va ajuta. Pentru obiceiurile, lucrurile și credințele vechi pot părea confortabile și pot oferi un anumit sentiment de securitate, dar în multe cazuri vă limitează libertatea și vă împiedică să experimentați mai mult viața.

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *