Darurile spirituale

Talentele si darurile spirituale nu transforma o persoana intr-un Maestru Ascensionat Integral. Nu trebuie sa dispui de toate darurile si abilitatile sau sa ai o stare de sanatate perfecta pentru a te afla in serviciul acestei planete, pentru a dobandi Sinele si Realizarea Lui Dumnezeu.

Acest lucru se dobandeste prin dezvoltarea constiintei unei persoane de-a lungul vietii. Prin transformarea Ego-ului Negativ, prin a fi echilibrat, prin a stapani nivelurile spirituale, psihologice si fizice. Acesta este baza vietii spirituale a fiecaruia.

Pentru a trai pe Pamant, fiecare persoana are un rol de jucat, o piesa de puzzle pe care trebuie sa o indeplineasca. O misiune spirituala, un plan divin ce trebuie realizat, si o mostenire spirituala pamanteasca.

Multi oameni considera ca trebuie sa aibe anumite daruri si capacitati spirituale pentru a fi in serviciul omenirii. Ei cred ca trebuie sa devina celebri, sau sa aibe nenumarate daruri si capacitati pentru a se diferentia, ceea ce nu este adevarat.

Este important sa iti folosesti darurile si talentele pe care le ai, si vei primi mai multe. Este deasemenea important sa nu astepti ca darurile si talentele sa vina pur si simplu, ci sa le dezvolti tu insusi.

Nu astepta ca Dumnezeu sa ti le ofere, pentru ca Dumnezeu ai ajuta doar pe cei ce se ajuta singuri. Antreneaza-te pentru a fi in folosul Lui Dumnezeu si a Maestrilor Ascensionati. Cel mai mare dar este Iubirea.

Ofera iubirea ta tuturor oamenilor pe care ai intalnesti, iar daca faci acest lucru de-a lungul vietii tale, te afli in serviciul umanitatii. Dezvoltarea constiintei tale va avea efect asupra lumii.

Gandirea ta ai afecteaza pe toti din jurul tau. Fiecare dintre noi avem daruri si talente care trebuiesc folosite si care pot fi dezvoltate. Toti oamenii detin talente si daruri astrologice datorita semnului zodiacal sub care s-au nascut.

Principalul obiectiv este sa va folositi talentele si darurile in serviciul omenirii, oriunde si oricand puteti. Iisus a spus:”Nu asteptati ca Dumnezeu sa va arate unde trebuie sa serviti, ci cautati de asemenea si voi raspunsul la astfel de intrebari. Folositi-va propria minte pe care v-a oferit-o Dumnezeu, si fiti creativi.”.

CLIK AICI si veti gasi initierii Reiki si alte servicii daca va doriti.

 

 

Rate this post

2 comentarii la „Darurile spirituale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *