Deblocarea Energiei Intuitive

Cu toti am avut zile sau perioade in viata noastra cand totul a mers prost. Creti ca sunteti ghinionisti, ca soarta este impotriva voastra si, pur si simplu, este destinul vostru sa experimentati negativitatea? Daca va confruntati cu acest tip de situatii, este posibil ca energia voastra intuitiva sa fie blocata.

Nu mai sunteti in sincronizare cu abilitatile voastre; cand sunteti intr-o stare de dezacord cu latura intuitiva, va simtiti blocati pana cand sa va gasiti drumul catre centrul vostru interior. Cateodata aceasta este mai usor de zis, decat de facut. Poate nu observati lucrurile de autosabotare pe care le faceti ca sa va inchideti canalele intuitive.

Puteti simti in mod subconstient ca primiti ceea ce meritati, ca nu vedeti padurea din cauza copacilor si puteti simti ca nimic nu se va schimba in viata voastra. Este cumva o lectie de viata pe care trebuie sa o invatati, dar nu va dati seama? Daca energia voastra intuitiva este blocata, este foarte posibil sa se intample acest lucru, mai ales daca simtiti ca v-ati deblocat, dar experimentati incontinuare situatii negative.

Cand nu sunteti in armonie cu sinele vostru intuitiv, este mai usor sa ratati lectia din spatele situatiilor cu care va confruntati. Asadar, cum va deblocati abilitatile intuitive ca sa fiti stapani pe situatie si in armonie cu aceasta parte din esenta voastra? Va eliberati.

Eliberati toata negativitatea din viata voastra. Faceti schimbari, renuntati la orice lucru care nu va mai ajuta si va gasiti drumul inapoi spre calea voastra. In loc sa rataciti in jurul padurii si sa va luptati  cu tufisurile la fiecare pas, facand un proces mic cu aceste obstacole.

Voi detineti controlul destinului vostru; nu destinul va controleasza pe voi. Sunteti ghinionisti doar daca voi credeti ca sunteti ghinionisti. Tineti minte, ceea ce se aseamana, se atrage; daca veti considera mereu ca sunteti ghinionisti, veti continua sa fiti asa.

Soarta inseamna ca, ceva predestinat o sa se intample intr-un anumit fel. Sunteti creatorul propriului drum prin viata; voi ati pus aceste situatii in calea voastra ca sa invatati ceva din ele.

Goloti-va mintea, concentrati-va emotiile si acordati-va timp sa va ganditi care este lectia.

Ca sa deblocati energia intuitiva, incepeti prin a folosi lumina alba ca, sa va curatati din centrul interior spre exterior. Apoi recunoasteti acest lucru zicand cu voce tare: „Eu detin controlul asupra destinului meu”. Imaginati-va ca sunteti impamantat, centrat si concentrat.

Rate this post
Această intrare a fost publicată în Diverse . Pune legătura în semnele de carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *