Legea Universala a cuvantului vorbit

Legea Universala a cuvantului vorbit spune ca cuvintele inseamna mult mai mult decat par. Fiecare cuvant are nu doar o frecventa a vibratiei in plan eteric, ci are greutate, forma, culoare si ton.

Fiecare cuvant rostit este o forta plina de putere a unei substante unice. Atunci cand legam cuvintele intr-o propozitie noi, ca fiinte umane, manifestam o forta puternica si dinamica. „Pe ce vei pune mana iti va izbuti, pe cararile tale va straluci lumina”(Iov 22:28).

Este timpul ca noi toti sa fim constienti de forta vitala si puterea cuvantului rostit, asa in cat aceasta energie abundenta sa nu fie irosita in trandavie, nici folosita fara a gandi sau pentru a face rau.

„Nu folosi cuvintele otravitoare contra nimanui, caci cuvintele ranasc mai grav decat sagetile.”(Sai Baba). Ca rasa in general, vorbim prea mult si gandim prea putin la ceea ce spunem. Cunoastem cu totii, impactul pe care il au cuvintele dureroase spuse de altii, asupra noastra.

Am vazut de asemenea, efectul propriilor noastre cuvinte negative asupra oamenilor. Asa cum spune in Biblie: „Nu ceea ce intra in gura pangareste pe om, ci ceea ce iese, spurca pe om”.

Gandeste inainte sa vorbesti. Mediteaza si armonizeaza-te cu Sufletul, Monada si Puternica Prezenta Eu Sunt, chiar inainte de a gandi. Maica Tereza a spus:”Inainte sa vorbesti, este necesar sa asculti, deoarece Dumnezeu vorbeste in tacerea inimii”.

Acest lucru iti va alinia motoivele si intentiile cu cele ale Lui Dumnezeu. Gandurile iti patrund in fiinta vor fi de ordin superior, iar cuvintele care urmeaza acestora se vor sincroniza.

Vor purta cu ele forma, tonul, culoarea si frecventa a ceea ce pentru tine, reprezinta cea mai inalta si mai buna expresie a Lui Dumnezeu. Cuvintele tale vor fi o inaltare, nu doar pentru umanitate, ci si pentru fiecare imparatie care exista pe planeta.

„Adevarat va zic voua, ca oricine va zice acestui munte: ridica-te si arunca-te in mare si nu se va indoi in inima lui, ci va crede ca ceea ce spune se va face, fi-va lui orice va zice.”(Marcu 22:23). „La inceput era Cuvantul si Cuvantul era Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantul.”

Sa ne alegem cuvintele cu intelepciune. „Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele si o lumina pe cararea mea.”(Psalmi 119:105).

 

Rate this post

Un comentariu la „Legea Universala a cuvantului vorbit

  • Adevărat.Calauzit de Domnul,pe care l am visat când eram copil,am trecut peste toate obstacolele,necazurile,suferintele din dragoste sau din boli grele.Multumesc lui Dumnezeu pentru toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *